VIDEO! Vremurile Sfarsitului! In Israelul incepând cu 8 august, cei care refuză vaccinurile nu vor putea merge biserică!

Guvernul israelian a anunțat că va impune pașaportul Covid pentru accesul la numeroase evenimente din țară, conform Epoch Times.
Premierul Naftali Bennett a anunțat joi, într-o declarație, că „începând cu 8 august, cei care refuză vaccinurile nu vor putea merge la cinema, la teatru, la sinagogă, în parcul de distracții, la meciul de fotbal sau la orice activitate cu peste 100 de persoane, în interior sau în aer liber, decât dacă vor aduce rezultate negative la un test coronavirus, pe cheltuiala lor”, scrie activnews.ro

În declarația sa de joi, Bennett i-a îndemnat de mai multe ori pe israelieni să „meargă să se vaccineze”, spunând că guvernul israelian a „investit miliarde pentru ca vaccinurile să fie disponibile peste tot în țară”.
„Și totuși, există încă un milion de israelieni care refuză pur și simplu să se vaccineze… Respect opiniile diferite, dar există un moment și un loc în care această discuție trebuie să înceteze – și este vorba de viețile noastre”, a declarat premierul israelian, afirmând că vaccinurile sunt „eficiente și sigure” și că „știința este fără echivoc”.

El i-a mai acuzat pe cei care refuză vaccinurile că „pun în pericol sănătatea lor, a celor din jurul lor și libertatea fiecărui cetățean israelian”. El a afirmat: „Cei care refuză vaccinurile ne fac rău tuturor, deoarece dacă toți am fi vaccinați, am putea cu toții să ne menținem viața de zi cu zi”.

%d