Un satanist Îl acceptă pe Hristos:  „Am simțit dragostea lui Dumnezeu”

Un fost ateu și apoi satanist, care spusese că nu va intra niciodată într-o biserică creștină, si-a predat viața lui Hristos. „Nu am început predica și el deja alergase la bazinul de botez”, povestește omul lui Dumnezeu.

Mărturia lui Carl Sartor a ajuns pe internet și a devenit virală pe rețelele de socializare. Bărbatul de 35 de ani era satanist, dependent de droguri și se afla în închisoare de 10 ani, până când viața sa s-a transformat complet în timpul unui adunări în noiembrie 2021 în Statele Unite.

Carl a spus că a fugit de Dumnezeu de la vârsta de 5 ani. „Întotdeauna am avut acest gol în viața mea. Indiferent de religia pe care am urmat-o, am crezut întotdeauna că atunci când mori, ești mort. Asta a fost”, a spus el pentru CBN News.

Fostul dependent de droguri a povestește că a fost ateu timp de 15 ani și în ultimii 5 ani a fost implicat chiar în satanism . „Credeam și argumentam cu dinți că Dumnezeu nu exista. Trăiam într-un cerc vicios de droguri și alcool. Am avut o probleme serioase de furie. Am învinovățit și am dat vina pe toată lumea. Am dat vina și pe Dumnezeu”, a dezvăluit Sartor.

Abia în 2021 omul si-a deschis inima către Evanghelie, când a ajuns într-o situație disperat și a încercat să-și ia viața . „Nu puteam suporta cine sunt și ce se întâmplă în viața mea. Am încercat să mă sinucid”, a spus el.

Atunci Carl a decis să accepte invitația pastorului Rich Walters, făcută cu un an în urmă, de a participa la o slujbă la biserica sa, Cross Church, din Parkersburg, Virginia de Vest. În acel moment, satanistul a refuzat vehement invitația, spunând:

„ Eu merg pe un alt drum, prietene. Nu m-ai găsi niciodată acolo. Va fi o zi rece în iad înainte să mă vezi tu în biserică” argumenta el.

Dar când Dumnezeu decide să salveze un suflet pierdut, nimic nu-l poate opri. Așa că Carl a participat la slujbă și inima lui a fost mișcată de un mesaj de iertare și de un cuvânt de recunoaștere păcatului despre viața sa.

La doar 15 minute de la slujbă, Carl si-a predat inma lui Hristos și a decis să se boteze imediat . „M-am uitat înapoi în timpul închinării și am văzut puterea lui Dumnezeu căzând peste acel sanctuar și l-am văzut plângând. Nici măcar nu am ajuns sa predic, pentru că încă ne închinam lui Dumnezeu, iar el a alergat deja la bazinul de botez”, a mărturisit Rich într-o postare pe Facebook .

„Astăzi este un închinător. Azi este un credincios. Azi este fratele meu în Hristos. Parcă spune vechea cântare: „Nu știi ce vei face, atunci Hristos te salvează!”. Slavă Domnului! ”, a adăugat el.

Astăzi, Carl Sartor este martorul transformării și eliberării sale în Hristos. „Mă simt întreg și în pace cu mine însumi. Nu mai există gol. Totul s-a schimbat în mine. Acum sunt în viață spiritual și asta s-a întâmplat când Dumnezeu m-a îmbrățișat și am simțit această iubire”, a declarat el.

„Dumnezeu este real și voi continua să merg pe această cale cu El alături. Prin harul Lui, sunt pe cea mai bună Cale pe care am fost vreodată. Dumnezeul meu este un Dumnezeu uimitor și mă rog ca toată lumea să experimenteze Dragostea Lui așa cum o am eu .” a scris Carl.

Dacă ți-a plăcut această mărturie, distribuie mai departe dragostea si puterea lui Dumnezeu!

Sursa: Acontecercristiano.net

%d