Să nu vă aud…

Să nu vă aud…

Să nu vă aud că au “crescut” cazurile peste noapte motiv pentru care trebuie ca ai noștri copii să facă școala on line, să-i expuneți iar riscurilor de a sta pe calculatoare 6-8 ore și să se aleagă praful de orele acelea. Să nu vă aud că pentru festivale ați avut liber, iar pentru mințile și trupurile fragede ale copiii noștri “închisoare”.

Să nu vă aud că luni la deschiderea școlilor, în careu, o să faceți militărie ipocrită cu părinții și copiii când la festivalurile dinainte de începerea școlii zeci de mii au dănțuitori și gâfâit unii lângă alții zeci de ore. Să nu vă aud că dă corectitudinea în voi doar când vine vorba de școală, dar la dezmăț e libertate.

Să nu vă aud de valurile 4, 5 și 6, dacă v-ați asumat “riscul” de a da liber la petreceri de zeci de mii de oameni, atunci fiți gata să faceți față. Să nu vă mai aud cu situații ca în Județul Satu Mare, unde pentru 2 la 1000 și pentru vreo 9 paturi pline la terapie intensivă vreți să blocați un județ. Nu mai paralizați o lume pentru un virus de care scapă 98%, nu mai paralizați libertatea și nu mai băgați în foame și sărăcie o națiune pentru “himerele” voastre medievale, lăsați fricile voastre nefondate că nu-i ciuma bubonică.

Cu prețuire pentru adevăr,
Toni Berbece

%d