S-a aruncat de pe Catedrală…

O persoană s-a suit aseară pe o catedrală din Viena și s-a aruncat în gol, găsindu-si astfel sfârșitul. Am rămas șocat pentru că Biserica este locul în care te poți arunca în brațele lui Hristos, nu în gol pentru a-ți zdrobi trupul de asfalt. Aseară a venit la Biserică o tânăra înșelată de soțul ei, a venit cu o durere mare cât un munte, dar la sfârșit mi-a spus: “Astăzi mi-a vorbit Hristos aici față în față!” Spunea că în deznădejdea ei a venit de doua ori la slujbă, data trecută a simțit eliberarea de povară, iar a doua oară a simțit că e umplută cu o putere specială pentru a birui încercarea vieții ei. A plecat cu speranță, neurmărită de niciun drac care să-i vâneze trauma.

Biserica aceea unde există Duhul Sfânt nu-i locul unde cântă cucuvelele si nici muzeu, de fapt am observat că tânărul acela s-a suit pe o schelă lipită de Catedrala aceea si de acolo s-a aruncat. Degeaba se bagă sute de milioane de euro în restaurarea de Biserici vechi dacă acolo nu este Duhul Sfânt care vindecă și înnoiește omul. Numai simplul fapt că te apropii de o Biserică ar trebui să te facă să simțit pace. Pentru că Hristos ne-a spus că ne dă pacea Sa pentru a o da oamenilor si unde sunt ucenicii Lui curge pace din belșugul peste cel disperat, obosit, deprimat si cuprins de duhuri rele.

Faceți Biserici vii si nu muzee unde se vând lumânări la 2€ bucata. Faceți locuri unde sunt vindecate minți si nu unde gura rămâne căscată de uimire si inima goală de Dumnezeu, iar trupul robit in continuare de patimi. Mergeți la Biserică pentru a vă arunca în brațele lui Hristos și nu în gol pe asfalt. El vindecă si azi iar ca dovadă stau milioane de cazuri. E putere si azi în sângele lui Hristos. Ai descoperit puterea Lui?
“Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi da odihnă.” – Matei 11:28
Cu prețuire,

Toni Berbec

%d