Puterea Credinței: Femeia cu trei tumori cerebrale și un accident vascular cerebral este vindecată după rugăciunea soțului ei

O femeie a rămas cu partea dreaptă a corpului paralizată și în imposibilitatea de a vorbi după ce a suferit o operație pentru îndepărtarea a trei tumori cerebrale. „M-am gândit că nu voi supraviețui operației”, a spus ea.

După ce bunicul ei a murit de o tumoare pe creier, Kaitlin Richardson i-a fost îngrozitor de frică să nu moștenească boala. La vîrsta de 28 de ani, cea mai mare frică a ei s-a adeverit.

În 2019, Kaitlin a mers la oftalmolog pentru că avea probleme cu un ochi, dar medicul a  găseasit nervul optic umflat. Din păcate după un RMN, au fost găsite trei tumori în creierul tinerei.

Săptămâni mai târziu, a fost internată în spital pentru a fi operață, o operație dificilă de îndepărtare a tumorilor. Procedura era riscantă și Kaitlin putea suferi leziuni grave ale creierului.

Înainte de operație, Kaitlin fiind creștina i-a scris chiar și o scrisoare de adio fiului ei cel mic Ionah, chinuită de ideea că copilul va crește fără mamă. „Am fost tristă că nu îl voi vedea pe Jonah crescând”, a spus ea.

Cu o seară înainte de operație, femeia s-a rugat și l-a lăudat pe Dumnezeu ea fiind în spital iar a doua zi dimineață a mers în sala de operație. „M-am speriat. Am crezut că nu voi supraviețui operației”, a mărturisit ea.

Soțul ei Noah a așteptat în rugăciune sfârșitul operației, luptându-se să nu-și piardă credința dar și soșia. După ce a așteptat ore întregi, medicul i-a adus vestea bună că tumorile au fost îndepărtate cu succes.

Cu toate acestea, Kaitlin a ajuns să aibă un accident vascular cerebral și a rămas paralizată pe partea dreaptă a corpului.

Crezând în leac

Noah a intrat în cameră și și-a văzut soția plină de tuburi în nas și gură, cu un bandaj pe cap. Era intubată  „Nu a fost ceva ce voiam să văd”, povestește el. În următoarele zile, Kaitlin și-a recăpătat cunoștința, dar nu a putut să vorbească.

Accident vascular făcuse mai multe pagube decât se aștepta. „Meditat si se gîndea: „Cum vom trece peste asta când vom reveni la normal?”, se întrebă Noah în inima lui.

Așa că, plin de credință, Noe s-a rugat pentru recuperarea deplină a soției sale. După șase zile, Kaitlin și-a mișcat mâna dreaptă. După 15  zile, a vorbit din nou și familia a fost mișcată și a sărbătorit minunea.

„Atunci am știut că totul va fi în regulă”, a spus soțul. După trei săptămâni de reabilitare, creștina și-a recăpătat mișcarea și la 42 de zile de la operație, a fost externată din spital.

Astăzi, Kaitlin continuă să facă progrese cu terapia fizică și a născut deja o fetiță. „ Am trecut prin asta datorită credinței mele în Dumnezeu . Sunt foarte recunoscător că pot să mă joc cu familia mea și să îmi creez noi amintiri acum.”

Sursa: AcontecerCristiano.Net
%d