Pompierul a fost emoționat, găsind Biblia intactă, în casa arsă de foc

Un pompier luptând cu focul ce cuprinsese o casă, a fost profund mișcat, găsind singurul obiect rămas intact în urma incendiului: o Biblie. 

Incidentul a avut loc într-o casă din Alabama, aflată în proprietatea lui Scot Byrd, veteran al Armatei Statelor Unite și tatăl a patru copii care locuiau în reședință în urmă cu 20 ani. Biblia a aparținut bunicului său. 

„Pompierul a părăsit casa cu lacrimi în ochi și a spus:” Nu veți crede acest lucru, trebuie să veniți să vedeți. Această Biblie nu are părți arse „, a declarat Byrd pentru Fox News.

Pompierul crede că este ca și cum cineva ar fi așezat Biblia peste toate resturile de la foc.

Pentru Byrd, găsirea Bibliei, care are o cruce și versetul din Ioan 3:16 pe copertă,  este un semn că Dumnezeu lucrează în viața lor. Unul dintre motive este viața fiicei sale de șapte ani, Shelby.

Shelby a fost diagnosticată cu leucemie la vârsta de 2 ani. În acel moment, medicii au spus că nu are șanse la viață după ce a căzut într-o comă, dar ea s-a trezit și astăzi depășit boala. 

Încendiul a izbucnit în timp ce familia era în biserică. Sora lui Scott, Annette Byrd, a fost șocată când a văzut că Biblia nu a fost atinsă de flăcări sau de apă de la pompieri . „Biblia a fost acolo, intactă, gata să fie dusă la biserică și a plecat împreună cu predicatorul”, a spus el.

Sursa: AcontecerCristiano.Net

Ce Dumnezeu minunat avem!

%d