MARTURIE: Teroriștii au rămas uimiți când au văzut cum îngerii protejau un creștin

Un grup de extremiști s-au gândit să omoare un fost musulman pentru convertirea sa la creștinism și, când aveau de gând să-l atace, au văzut îngeri în jurul creștinului care-l proteja.

Al Bilal (nume schimbat pentru siguranță) a fost un musulman fanatic și membru activ în moscheea locală a unei țări din Orientul Mijlociu. Când a fost student la universitate s-a întâlnit cu un creștin care i-a dat o brosura despre Evanghelie, a citit-o, dar nu voia să creadă nimic.

După câteva zile, Bilal spune că Isus i-a apărut în vis și i-a spus: „Eu sunt Alfa și Omega începutul și sfârșitul, am murit pe cruce și am înviat din morți pentru a da tuturor viata vesnica, cei care cred în mine va avea un loc pregătit cu mine în ceruri, urmeaza-mă ,nu te teme!” așa a fost publicat de Organizatia Bbibles 4 din Orientul Mijlociu.

După acest eveniment, Bilial a căutat broșura pe care a primit-o și a cautat sa intre în contact cu numărul scris pe spatele brosurei. A fost lucrarea unui pastor, el a împărtășit mesajul Evangheliei. Nu ai nevoie să cunosti prea multe pentru ati preda viața lui Isus și să-l recunoasti ca Mântuitorul și Domn, după care el și-a consacrat viața lui Hristos și s-a botezat.

Având o bună educație academică și o mare cunoaștere a Islamului, Bilial a fost respectat de comunitatea sa. Dar după ce a îmbrățișat mesajul Evangheliei , părinții, rudele și conducătorii moschei au dorit cu disperare să se întoarcă la islam. Bilial și-a păstrat ferm credința creștină.

Confruntat cu refuzul său de a se întoarce in islam, a fost excomunicat din moschee . Toți l-au respins, inclusiv propria sa familie. A fost considerat ” un inamic periculos „.

După această situație, Bilial și-a reafirmat credința și a început să meargă în desert noaptea să se roage, el avea acest obicei. El a îngenunchiat în nisip, singur înaintea Dumnezeului său, și timp de aproape două ore s-a rugat și s-a închinat lui Dumnezeu.

Unii tineri radicali, sub conducerea lui Sulfiker, un var al lui Bilial, au început să planifice cum să-l omoare, așa că au ales că cea mai buna oportunitate ar fi în desert, ca nu-i vede nimeni, atunci când el va merge să se roage.

Când islamiștii au ajuns în deșert, ca sa-l atace pe Bilial, exact atunci când a început să se roage s-a intamplat ceva uimitor. În acel moment îngerii Domnului au apărut în jurul lui Bilial,ei l-au incercuit si l-au protejat de atacatori. Atacatori cand au vazut asa ceva,s-au speriat foarte rau si au lat-o la fuga mancand pamantul.

În timp ce vărul lui Bilial fugea, brusc, a căzut într-o fantana, rupând-si mâinile și picioarelor, nu se mai putea misca si era imobilizat.

Când si-a terminat timpul de rugăciune și laudă, Bilial, neștiind ce s-a întâmplat, s-a ridicat și a mers spre casa. Pe drum, el a auzit cum cineva striga după ajutor. Era vărul său care era căzut intr-o fântâna și striga, el a fost surprins să-l vadă acolo. L-a scos imediat. Sulfiker credea că vărul său e suparat pe el ca a vrut sa-l facă rău.

Bilial și-a dus vărul la spital pentru recuperare. Când a aparut momentul potrivit, Belial a împărtășit mesajul Evangheliei varului sau Sulfiker, apoi varul lui i-a spus tot ce sa întâmplat în noaptea accidentului sau. Povara pacatului apasand pe umeri sai, el și-a mărturisit păcatele și si-a dat viața lui Isus Hristos și l-a recunoscut ca Domnul si Mântuitorul său.

Prietenii lui Sulfiker, care au vrut sa-l ucida pe Bilial, toti si-au dat viața lui Hristos după ce a au pățit în deșert. Toți au fost excomunicați din moschee și s-au confruntat cu persecuții severe. Acum ei participă în mod secret la servicii de închinare într-o biserică fara nume din regiune și împărtășesc Evanghelia cu alți musulmani.

Sursa: Acountecer Christiano 

%d