JUST IN: Co-fondatorul Bisericii Satanice SA demisionează, acum crede în Hristos după ce creștinii „îi arată ce este iubirea necondiționată” și întâlnește o vizită de la Domnul Iisus Hristos!

JUST IN: Co-fondatorul Bisericii Satanice SA demisionează, acum crede în Hristos după ce creștinii „îi arată ce este iubirea necondiționată” și întâlnește o vizită de la Domnul Iisus Hristos!

Riaan Swiegelaar, co-fondator al Bisericii Satanice Sud Africane (SASC), a demisionat din funcția de preot al controversatei biserici pe 30 mai 2022. De asemenea, a demisionat din consiliul bisericesc, precum și-a dizolvat calitatea de membru la organizație.

Într-o transmisiune live pe Facebook, Swiegelaar a spus: „Sincer să fiu, inițial, am crezut că mă voi strecura în liniște pe ușa din spate și nu credeam că oamenii vor fi atât de interesați de ce fac ceea ce fac. ””

El a spus că s-a angajat în satanism pentru că rezona cu el în acel moment și pentru că era „foarte trist și foarte distrus, fără să-și dea seama”. „Cred că mulți oameni rezonează la satanism atunci când vin dintr-un loc foarte distrus. „” ”

„Am întâlnit mii de sataniști în ultimul an și sunt extrem de răniți și distruși – acesta este singurul lucru pe care toți îl au în comun”, a adăugat Swiegelaar.

El a izbucnit în lacrimi și a adăugat: „Până astăzi, au existat doar patru creștini în întreaga mea viață care mi-au arătat ce este iubirea necondiționată. ”

Adele Frey, una dintre persoanele care l-au susținut, i-a trimis mesaj, spunând că tocmai a făcut un lucru simplu arătându-i dragostea. „Oameni, să arăți dragostea față de ceilalți este totul. Mi-ai arătat dragostea lui Hristos, am văzut-o în tine”.

El adaugă că Frey i-a arătat dragoste necondiționată într-un moment în care era un „monstru urât”, și când a adoptat creștini care fac asta. „Mi-ai arătat iubire necondiționată. ”

La jumătatea lunii mai, Swiegelaar a realizat ultimul său interviu ca membru al SASC la postul de radio CapeTalk, fără să știe că va fi ultimul său interviu la radio ca bătrân.

Swigelaar a declarat în interviu că nu crede că Iisus Hristos există. O doamnă din echipa radioului a mers la el după interviu și l-a îmbrățișat într-un mod în care nu mai fusese îmbrățișat niciodată.

O săptămână mai târziu, a văzut pe WhatsApp că femeia este creștină. „Nu am avut niciodată un creștin care să facă asta. Nu am experimentat niciodată un spectacol creștin atâta dragoste față de un satanist care se cunoaște. ”

Și a rămas cu mine, totuși. ”

O săptămână mai târziu, când Swiegelaar a trebuit să facă un ritual pentru a vedea „care este următoarea fază pentru a obține mai multă influență și putere”, a făcut ritualul și în timpul ritualului Iisus i-a apărut în fața.

El a spus: „Dacă ești Iisus, trebuie să dovedești asta. „Dizzy spune că debordează de cea mai frumoasă iubire și energie. ”Și am recunoscut-o imediat, așa cum mi-a arătat femeia de la postul de radio. ”

„Așa am recunoscut dragostea lui Hristos. ”

Dizzy extinde mai mult despre experiența sa în videoclipul live de pe Facebook care durează peste 30 de minute.

Impostorul a spus că nu va răspunde întrebărilor din mass-media, iar videoclipul este mărturia lui.

Un comunicat de presă al SASC, al cărei număr de membru conform Swiegelaar crește pe zi ce trece: „Noi, în calitate de Consiliu SASC, vrem să îi mulțumim lui Swiegalaar pentru contribuția sa, atât ca pastor, cât și cofondator al Bisericii Satanice SA. Îi dorim succes în toate demersurile viitoare. ”

Puteți viziona videoclipul lui Swiegelaar aici: https://www.facebook.com/riaan.swiegelaar/videos/610599526944658/

%d