”Joc horror groaznic de aventura distractiv si foarte infricasator”

”Joc horror groaznic de aventura distractiv si foarte infricasator”

”AVIZ IMPORTANT PENTRU TOȚI PĂRINȚII COPIILOR CU VÂRSTĂ 2 – 6 ani.
Noaptea trecută am văzut un copil mic ținând în brațe un animal de pluș, aparent normal. Cu excepția dinților, care de obicei este ciudat să vezi la păpuși. Glumind puțin cu copilul în cauză mi-a spus numele păpușii: HAGGY WAGGY!
Sunt curios din fire, mai ales cand vine vorba de copii si tot ce tine de lumea lor, am fost sa investighez un pic pe internet.
Spre surprinderea mea am făcut următoarea descoperire!

Urmează textul care însoțește videoclipul care promovează acest animal de pluș „DRĂGUȚ”, în engleză cu traducere italiană.

Dacă te uiți atent la păpușă, are o lacrimă pe mâini pentru a o putea atașa, într-o îmbrățișare, în jurul gâtului! Și exprimă și vizual semnificația versurilor cântecului: „îmbrățișează-mă până mori”!
Dragi părinți, nu fiți atât de ușurați în privința a ceea ce oferiți copiilor voștri chiar și în ceea ce privește jucăriile pe care le cumpărați.
Investighează totul. Desene animate, seriale tv, jocuri și alte chestii.
Copiii sunt bureți și absorb și primesc tot ce gravitează în jurul lor.
Cei care FOLOSESC copiii ca pe un canal de difuzare „total gratuit” pentru propriile scopuri știu bine acest lucru.
CÂND URMEZI „MODA” MOMENTULUI, mai întâi investighează ce pui în mâinile copiilor tăi!
ȘI MAI ALES CÂND LE DAI COPIILOR UN TELEFON „CA SĂ LE FACI BINE” ÎNCEARCĂ SĂ URMĂREȘTI CU CE SE URMĂRESC ȘI CU CE SE JOACĂ!
Numele meu este Huggy Wuggy
Numele meu este Huggy Wuggy
Corp neclar și drăgălaș
Corp neclar și drăgălaș
Nu vii să mă îmbrățișezi?
Nu vrei să vii să mă îmbrățișezi?”

Stau si ma gandesc cum sa creezi asa ceva? Cine se afla in spatele ideilor acelui om/creator care a creat asa ceva? Pentru nimic nu aduceti asa ceva in casa voastra, sau sa cumparati la copilasii dvs asa ceva…apoi ne intrebam de ce au insomnii, cosmaruri si o purtare rea si obraznica? Ce vom spune inaintea Domnului?

NU le fac reclame doar ca in ultima vreme cel rau isi adapteaza tactica si ne ataca copilasi si mai ales pe noi. Trebuie sa veghem unii asupra altora. Doamne, da-ne o minte sanatoasa si treaza! Amin!

„Feriţi-vă de orice se pare rău.” – 1 Tesaloniceni 5:22
„Căci Dumnezeu nu ne-a dat un duh de frică, ci de putere, de dragoste şi de chibzuinţă.” – 2 Timotei 1:7

%d