Femeia împlinește 100 de ani și spune că „slujirea Domnului” este secretul vieții mai lungi

O femeie și-a sărbătorit de curând 100 de ani viață cu prietenii și familia. În timpul sărbătorii, bunica a spus că secretul unei vieți lungi: „ Este să trăiești frumos și să ai încredere în Domnul ”.

Marie Robinson, rezidentă în județul DeKalb. În statul american Georgia, și-a sărbătorit 100 de ani în comunitatea locală, cu muzică și multă bucurie, a sărbătorit acel moment special, relatează Fox 5 Atlanta.

La întrebarea reporterilor care a fost secretul longevității sale, femeia a spus: „Secretul meu este să mă port bine cu toată lumea  Și să-i iubesc pe toți. Nu urăsc pe nimeni. Acesta este singurul mod în care putem ajunge în Rai. Slujiți Domnului „.

Un membru al familiei a spus: „Doamna Marie Robinson a fost un model extraordinar pentru întreaga ei familie, prieteni, membri ai bisericii și comunitatea DeKalb. Este o femeie foarte generoasă și îi place să slujească altora ”.

Robinson a avut nouă copii, deși doar cinci sunt încă în viață. De asemenea, are 35 de nepoți, 101 stră-nepoți și 18 stră-nepoți.

Când a fost întrebat dacă are vreun sfat pentru generațiile mai tinere, el a spus: „Singurul lucru pe care aș dori să-l spun tinerilor este să își crească copiii bine. Chiar dacă nu par să înțeleagă. Noi, cei mai în vârstă, trebuie să-i învățăm ce este bine. Ridicați-i în modul corect, spuneți-le cum să se iubească reciproc. Și continuați să aveți încredere în Domnul și El va deschide calea ” , a conchis femeia.

Sursa:  AcontecerCristiano.Net

 

%d