Dumnezeu lucrează minunat: Copilul grav bolnav de 11 ani este vindecat după rugăciune

Un băietel norvegian grav bolnav de 11 ani a fost complet vindecat după rugăciune în timpul unei slujbe bisericești. Mama lui se confruntase cu multe probleme și multe complicații medicale, deoarece fiul ei a început să aibă probleme digestive la vârsta de 6 luni.

Timp de trei ani, Adrián Nygard a stat în spital între 80 și 120 de zile pe an. El nu a putut digera mâncarea, a suferit de imunodeficiență și a avut o slăbiciune musculară severă, pentru care a trebuit să folosească un scaun cu rotile la vârsta de 4 ani.

„Am fost foarte bolnav. De multe ori am crezut că va muri ”, a declarat tatăl băiatului, Thomas Nygard, pentru CBN.com

„Strigătul meu către Dumnezeu a fost: O, Doamne, ai uitat de noi? Ești ocupat cu altceva? ”Își amintește mama, Marian Nygard. „ Am plâns până nu am mai avut lacrimi. Și apoi, în tăcere, El a venit. I-am putut simți prezența”.

Boala lui Adrian a avut și mai multe complicații. Pe lângă slăbirea mușchilor, băiatul a suferit de epilepsie, tahicardie și alte probleme de sănătate. La vârsta de 11 ani, medicul i-a sfătuit pe părinți să-și ducă fiul într-o călătorie pentru a-și crea amintiri, deoarece șansele sale de supraviețuire erau minime.

Familia a plecat în California (SUA) și a decis să participe la o conferință la o  Biserica creștină, deoarece băiatul era foarte pasionat de cântecele de închinare. Odată ajuns acolo, Adrian i-a spus lui Marian: „Mamă, acum știu că ceea ce are Dumnezeu pentru mine, asta vreau. Știu că vrei ce este mai bine pentru mine „.

Într-un timp de rugăciuune si mijlocire pentru vindecare, Adrian a ridicat mâna pentru rugăciune. Un tânăr s-a rugat pentru vindecarea stomacului și a sistemului digestiv, dar nu a simțit nicio diferență. Cu toate acestea, la prânz, s-a întâmplat ceva neașteptat: băiatul a început să mănânce bucățele mici de pîine care erau servite la începutul mesei.

Părinții lui erau îngroziți, pentru că de fiecare dată când Adrián încerca să mănânce, deși era mâncare ușoară, se simțea rău și se îmbolnăvea. Dar în mod miraculos, nu s-a întâmplat nimic în acea zi. A doua zi dimineață, băiatul s-a trezit flămând și gata pentru micul dejun.

De atunci, Adrian a reușit să mănânce normal, iar mușchii lui s-au dezvoltat .

„Vindecarea lui nu a venit cu un manual de istrucțiuni. Nu știam ce să facem. A început să mănânce de toate, nimeni nu l-a putut opri ”, glumește mama lui Adrián. Băiatul comentează cu umor: „Aveam 12 ani ca să ajung din urmă”.

Când familia s-a întors în Norvegia, medicii au spus că vindecarea nu poate fi „ explicată prin medicamente”. Terapeutul său fizic a recunoscut: „ Acesta este un miracol al lui Dumnezeu. Pur și simplu nu poate fi altceva”, spune Marian.

Adrian Nygard împreună cu părinții săi, Marian și Thomas. (Foto: Divulgare)

Astăzi, Adrián este un băiat sănătos de 16 ani și dă mărturie de credință. „Cred în puterea rugăciunii și cred în puterea lui Dumnezeu. Cred că nimic nu este imposibil pentru Dumnezeu”, a spus tânărul vindecat.

„Vindecarea este în inima lui Dumnezeu. El este cine ce este. El este Creatorul, cel care dă viață, cel care vindecă” , a spus mama sa. „Obișnuiam să cred că Dumnezeu se poate vindeca, dar nu eram sigur dacă asta voia El. Și acum știu că El vrea ”.

Frumos este să trâmbițăm lucrările Domnului! Dumnezeu face lucuri mari! Așa că, împărtășește cu cei dragi acesta lucrarea minunată!

Doamne ajută!

%d