Dumnezeu este dragoste: Un creștin se roagă pentru satanist cu lacrimi că să vină la Hristos – Video

Evanghelistul predică pe Domnul Hristos satanistului și se roagă pentru convertirea lui la Hristos – Video

S-a întâmplat în BRASILIA. – Un evanghelist american s-a rugat pentru un satanist care a participat la un eveniment al satanistilor in strada. Omul lui Dumnezeu i-a spus despre dragostea lui Dumnezeu și, în cele din urmă, s-a rugat cu lacrimi ca să se pocăiască.

Evanghelistul Todd White s-a apropiat de un bărbat îmbrăcat în negru , al cărui costum era plin de simboluri demonice și i-a împărtășit mărturia despre modul în care Isus i-a salvat viața în mod miraculos dintr-o ambuscadă.

„Am avut trei nopți la rând în care l-am întâlnit pe Isus. Nu cunoșteam biserica, nu cunoșteam religia, l-am întâlnit pe Isus… Mi-a atins viața, omule, a schimbat totul în viața mea”, i-a spus Todd satanistului.

Omul în negru era atent la ceea ce i-a spus evanghelistul,puteai vedea clar în ochii lui speranţa inspirată de Cuvântul lui Dumnezeu propovăduit de evanghelist .

Câteva clipe mai târziu, Todd a întrebat dacă se poate ruga pentru el și a fost bucuros de acord. Cu zâmbetele pe buze, s-au îmbrățișat.

Dumnezeu și-a revărsat dragostea asupra acelui satanist chiar în acel moment și este clar că a simțit că Domnul trece prin viața lui odd.

Sursa: Acountecer Christiano

%d