Dani Mocanu prima lui piesă creștină: „Omul fără tine este pierdut”

La finalul anului trecut, Dani Mocanu, unul dintre cei mai mediatizați maneliști din România, a dezvăluit că renunță la muzică și că își dedică viața lui Dumnezeu și bisericii, scrie ProTV.

După aproximativ două luni de la anunț, artistul le-a arătat fanilor ce a făcut în ultimul timp și a postat pe YouTube prima lui melodie creștină: „Omul fără tine este pierdut”.

Noua piesă a lui Dani Mocanu a fost bine primită de internauți, reușind să adune aproximativ 700.000 de vizualizări în 48 de ore și câteva mii de comentarii.

„Ce piesă frumoasă, direct în suflet merge”„O piesă care te atinge acolo unde trebuie” și „Un exemplu pentru noi toți” au scris fanii lui Dani Mocanu în dreptul melodiei.

foto: Instagram Dani Mocanu

 Se pare ca Dumnezeu lucreaza asa de minunat cum nici nu te astepti. Prima dorinta a unui om cand se intoarce de la intuneric la lumina este sa faca voia lui Dumnezeu si sa fie o lumina, un far in lumea aceasta plina de intuneric. DUmnezeu sa te ajute, Fr Dani Mocanu.

Frate Dani, fratii si surorile tale care l-au acceptat pe Domnul Isus ca Domn si mantuitor sunt foarte bucurosi ca te-ai intors la Domnul si mai ales ca sa-L slavesti pe Dumnezeu asa de minunat! Dumnezeu sa te binecuvinteze!

Slava Lui Dumnezeu.

%d