Cerere in rugaciune pentru familia Țugui Liviu si Corina, fetita cea mare Sarah a murit!

Cerere in rugaciune pentru familia Tugui Liviu si Corina din Vicovu de Jos. Tata fara se vrea a dat cu masina peste fetita cea mare Sarah si din pacate fetita a murit! Dumnezeu sa ii intareasca sa ramana tari si uniti!

Bucovinamedia scrie: Bărbatul de 27 ani, din comuna Vicovu de Jos, în timp ce conducea autoturismul marca BMW, a intrat de pe DN 2H în curtea firmei, care aparține tatălui său.

Potrivit polițiștilor, după ce a intrat în curtea societății, acesta a efectuat viraj dreapta pentru a pătrunde pe o alee, moment în care nu a observat că fiica sa se juca în șezut, pe pavaj și a trecut cu roata dreapta față peste micuță.

Speriat, bărbatul a luat micuța în mașină și a transportat-o către Spitalul Municipal Rădăuți, apelând totodată și SNUAU 112.

Pe raza comunei Horodnic de Jos acesta s-a întâlnit cu ambulanța care a transportat-o pe fetiță la Spitalul Municipal Rădăuți. Din cauza leziunilor suferite, la ora 16.30, minora a decedat la Spitalul Municipal Rădăuți. Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal dosar privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

%d