Ce zice Biblia despre “școlile de vrăjitorie”

Cu surle și trâmbițe s-a anunțat că o anumită vrăjitoare dorește să deschidă o școală de vrăjitorie. Iată ce a spus Dumnezeu despre această practică: „Să nu ghiciți după vârcolaci, nici după nori. Să nu vă duceți la cei ce cheamă duhurile morților, nici la vrăjitori; să nu-i întrebați, ca să nu vă spurcați cu ei. Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru (Levitic 19, 25-31).” Deci, vrăjitorie și orice practică afiliată spurcă, conform Scripturii.

Iar în alt loc ni se spune: „Să nu fie la tine nimeni care să aibe meșteșugul de ghicitor, de ghicitor în stele, de vestitor al viitorului, de vrăjitor, de descântător; nimeni care să întrebe pe cei ce cheamă duhurile sau dau cu ghiocul, nimeni care să întrebe pe morți. Căci oricine face aceste lucruri este o urâciune înaintea Domnului; și din pricina acestor lucruri va izgoni Domnul Dumnezeul tău pe aceste neamuri dinaintea ta” (Deuteronom 18, 7-14). Concluzia acestui pasaj este că vrăjitoria atrage judecata lui Dumnezeu asupra unei națiuni, din această cauză națiunile africane de exemplu, care practică cel mai des vrăjitoria (România nu-i departe), au parte de sărăcie, războaie interne, exploatare din partea altor popoare, iar lista nenorocirilor continuă.

Vrăjitoarea care se dorește întemeietoarea de școală de vrăjitorie a declarat următoarele: ”Magia neagră vine de la Diavol și este necesară, în special, pentru doborârea blestemelor trecute prin foc. … De aceea, tămăduitoarea are nevoie de forța venită din Întuneric, pentru a salva pe cineva”. Oameni buni, nu ai cum să ajuți prin magia neagră și prin puterile Diavolului pe absolut nimeni. Oamenii din disperare recurg și la vrăjitorie, dar este o capcană, pentru că Hristos a spus că Diavolul “nu vine decât să fure, să junghie şi să prăpădească. Eu am venit ca oile să aibă viaţă, şi s-o aibă din belşug (Ioan 10:10).

Știți ce a făcut Apostolul Pavel cu o școala de vrăjitorie din Efes? In Fapte 19:19 iată ce au făcut vrăjitorii cu cărțile și cu școala lor după ce au descoperit puterea Duhului Sfânt venită din Hristos prin Pavel: “Și unii din cei ce făcuseră vrăjitorii și-au adus cărţile și le-au ars înaintea tuturor; preţul lor s-a socotit la cincizeci de mii de arginţi.” Așadar creștinismul și vrăjitoria se exclud categoric, nu pot face echipa niciodată. Biblia este fermă și condamnă acut aceste practici demonice și le poruncește oamenilor să stea departe de orice acțiune de genul.

Vă mai spun atât, în procesele de eliberare de demoni (exorcizare) prin care au trecut unii oameni la Biserica pe care o păstoresc, cele mai dificile și grele bătălii au fost cu duhurile de vrăjitorie, care au intrat în oameni, care au căutat aceste practici, iar printre cei mai chinuiți oameni sunt cei care accesează aceste duhuri de răutate, pentru că încalcă flagrant adevarul Scripturii și nu se feresc de ceea ce este evident rău. Oameni buni, căutați-L doar pe Hristos!
Cu prețuire pentru cei ce caută adevarul,
Toni Berbece
https://toniberbece.ro/ce-zice-biblia-despre-scolile…/…

%d