Catastrofa despre care este menționat în Biblie, despre Sodoma și Gomora. Istoricii au aflat adevărul și cred:
Ceva interesant și de netăgăduit…

O echipă internațională de experți a cercetat ruinele anticului oraș Tall el-Hammam din Valea Iordanului.

Resturile de ceramică descoperite aici, dar și urmele rămase pe zidurile clădirilor vechi de peste 3.600 de ani, atestă a catastrofă naturală fără precedent, care a distrus orașul.

Există dovezi ale expunerii la temperaturi extrem de ridicate, de peste 2.000 de grade Celsius, situație care ar fi putut să apară, la vremea respectivă, numai în urma unui cataclism cosmic, similar cu fenomenul Tunguska din Siberia.

Prin urmare, este posibil ca acest oraș să fi fost distrus din cauza unui meteorit, care, intrând în atmosferă, a provocat o explozie puternică și incendii care au ars totul în jur.

Tragedia ar fi putut inspira legenda biblică a distrugerii Sodomei și Gomorei, cred istoricii, potrivit Daily Mail dar adevărul este că s-a îbtâmplat cu Da și Amin.

Forța exploziei a distrus complet zidurile palatului, lăsând urme inclusiv pe scheletele victimelor, care au fost expuse la temperaturi extrem de ridicate.

Din cauza cataclismului, solul din această regiune a devenit infertil, iar locuitorii au plecat în alte zone, unde puteau să-și cultive recoltele.

În perioada Epocii de Bronz, orașul Tall el-Hammam era de zece ori mai mare ca Ierusalimul și aproape de cinci ori mai mare ca Ierihonul.

Concluziile experților au fost publicate în revista Nature Scientific Reports

Oamenii de știință sau mai bine experții care au analizat, cu tot respectul pentru pregătirea și munca lor, au dreptate dar în locul lor aș fi putin mai atent, dacă în Sfânta Carte, Biblia, menționează acest lucur că s-auîntâmplat, atunci așa a fost, și asta datorită păcatului, neascultării de Dumnezeu. Mă bucur că avem dovezi și încă o dată acesti oameni ne confirmă că Biblia este ADEVĂRATĂ 100% și ea nu minte.
Sursa: Yoda.ro

%d