Beniamin Laichici, cel mai periculos criminal român, face mărturisiri şocante.

„Ceauşescu mă trimitea să ucid! Puteam să împuşc orice om”
Beniamin Laichici, considerat cel mai periculos criminal român în viaţă, a mărturisit că a fost „ucigaşul”, pe care dictatorul Nicolae Ceauşescu l-a folosit pentru a elimina duşmanii regimului comunist. La 31 de ani de la Revoluţie,

Laichici, care este un fost locotenent de Securitate, a spus că l-a descoperit pe Dumnezeu, chiar dacă a fost condamnat de mai multe ori la moarte şi a făcut puşcărie pentru uciderea mai multor persoane.

Beniamin Laichici, cel mai periculos criminal român, face mărturisiri şocante. „Ceauşescu mă trimitea să ucid! Puteam să împuşc orice om”
Beniamin Laichici a devenit baptist, fiind botezat în puşcărie chiar pe pastorul pe care trebuia să-l asasineze la ordinul lui Nicolae Ceauşescu.

„Am fost general locotenent de Securitate şi am fost ucigaşul lui Ceauşescu. Am ucis pe mai multe persoane, prin mai multe moduri, la viaţa mea. Am ordonat dislocări din unele zone. Am dus la frontiere şi am dat ordin să împuşte toată familia – de la copil, la bătrân.

Beniamin Laichici: „Eram mâna dreaptă a lui Ceauşescu”

În vârstă de 66 de ani, fostul locotenent de Securitate (foto) a afirmat că a puse în practică toate ororile care îi treceau prin cap lui Nicolae Ceauşescu. Despre unii dintre cei pe care i-a ucis, Beniamin Laichici spune că au fost „oamenii lui Dumnezeu” pe care el i-a „prigonit”.

Beniamin Laichici – foto: renasterea.ro
„Puteam să împuşc orice om. Nimeni nu mă putea întreba. Nimeni nu mă putea să mă ia la întrebări pentru gradul meu era mai mare decât gradul procurorului general al României. În ierarhia comunistă, nu exista un procuror care putea să mă ancheteze pe mine.

Ceauşescu mă trimitea să ucid! Eram mâna lui dreaptă”, a afirmat Beniamin Laichici, care înainte se numea Beniamin Jian.

Beniamin Laichici a fost şcolit de Mossad. „Asta era fişa postului meu – să ucid”

Fostul locotenent de Securitate a povestit că în 1976 a primit ordin de la Nicolae Ceauşescu ca, împreună cu ofiţerii din Caraş-Severin să pună la cale uciderea pastorului baptist Petruţ Pavel. „Fratele Pătruţ Pavel ducea oamenii duminica la biserică. Nu înţelesese să meargă pe câmp să culeagă recolta de la CAP”, a spus cel considerat cel mai periculos criminal român.

Ţinta a fost, în cele din urmă, fiul pastorului Petruţ Pavel pe care l-a otrăvit în spital.

„Primesc ordin cu şeful de la Caraş, cu generalul Linţu, se nimereşte că băiatul fratelui Petruţ Pavel era internat în spital. Scot şi îi dau o fiolă de otravă medicului şi dau ordin să-l injecteze pe copil. Dacă n-ar fi injectat copilul cu fiola de otravă pe care i-am dat-o, eu îl împuşcam pe el.

Asta era fişa postului meu – să ucid”, a afirmat el.

Beniamin Laichici a dezvăluit şi cum a fost muşamalizată crima.

„Îi ucid copilul. Se face un raport medical din cazare rezultă să i s-au încurcat maţele. N-am fost medic. N-am salvat vieţi omeneşti. Am luat vieţi omeneşti. Cu părere de rău, dar ăsta e adevărul”, a spus fostul ofiţer.

„Am fost şcolit în facultatea din Israel, la Mossad. Acolo am învăţat tot ce e mai rău în lumea asta. De acolo am venit pornit pe rău”, a adăugat el.

Cel mai periculos criminal român, spovedanie în biserică. A ucis un pastor disident, la comanda lui Ceauşescu

„Un alt caz strigător la cer este pastorul Gherman Vasile de la Orşova pe care l-am împuşcat şi am înscenat un accident cu maşina pentru că era bănuit că-i trece manifestele peste Dunăre care ajung la Europa Liberă.

Ceauşescu ne cerea să distrugem viesparul, să punem dinamită la Europa Liberă, ceea ce am şi făcut în 1981. Noi am pus dinamită şi au murit oameni nevinovaţi la Europa Liberă.

Nu ştiţi ce am fost noi capabili să facem. Acum se ascunde totul”, a povestit Laichici.

Deşi avea un grad mai mare decât cel al procurorului general al României din timpul regimului comunist, locotenentul Beniamin Jian a ajuns la închisoare, după ce a fost arestat, fiind de mai multe ori condamnat la moarte.

„Noi am fost oamenii care au ajuns la închisoare şi care puteam să schimbăm România. A fost Stănculescu (generalul Victor Atanasie Stănculescu). Am fost toţi factori de conducere. Puteam să luăm conducerea prin forţă”, a spus el.

A citit Biblia de peste 100 de ori în puşcărie

„Ajungând la închisoare şi neavând nicio posibilitate legală să fiu pus în libertate, atunci m-am gândit la cuvântul lui Dumnezeu. Am citit Biblia de 119 ori cuvânt cu cuvânt, Biblia cu explicaţii..

După ce am citit Biblia, am început să am o siguranţă că Dumnezeu mă va pune în libertate. La un moment dat au spus că am înnebunit, că nu există Dumnezeu care să mă scoată din închisoare”, a menţionat Laichici.

Asasinul lui Ceauşescu, botezat în puşcărie de pastorul pe care trebuia să-l omoare

„În 7 octombrie 2000, am făcut legământul public, în penitenciarul din Arad. Am fost botezat în credinţa baptistă de către pastorul Petru Dugulescu, fratele Petruţ Pavel, pastorul Nelu Zaharia din Arad şi pastorul Eugen Groza din Timişoara. Astfel, am devenit membru al Bisericii creştin-baptiste nr. 1 Betel din Timişoara.

În 1977, nu-l ucid pe Dugulescu ca el în 2000 să mă bage în apa botezului, să mă împace cu domnul Iisus Hristos. O minune mai mare ca asta nu poate să fie”, a spus fostul locotentent.

Beniamin Laichici a stat 22 de ani după gratii și spune că l-a descoperit pe Dumnezeu. Tot din spatele gratiilor, i-a scris şi lui Petruţ Pavel, celui care i-a ucis copilul în spital.

„Dumnezeu m-a scos afară din închisoare şi o soră din Lugoj mi-a făcut domiciliul. După ce am stat la familia respectivă, la Lugoj, am mers la fratele Petruţ, la primarul din sat, la Rudăria, şi am stat acolo câteva luni de zile.

Când m-am dus la fratele Petruţ în casă, am fost primit de el, de soţie, de toţi. Am plâns toţi împreună. Eu, care am fost ucigaş, am fost primit cu cea mai mare bucurie”, a mărturisit el.

Fostul locotenent de Securitate nu primeşte pensie. „Sunt singurul fost ofiţer care nu primeşte pensie de la statul român niciun un leu”

Beniamin Laichici spune că nu primeşte pensie pentru că a fost trecut în rezervă în 1989, pe motiv că a fost degradat.

„Am fost trecut în rezervă în 1989, fără drept de pensie. Sunt ofiţer şi nu primesc pensie de la statul român niciun leu. Aşa a fost legea comunistă.

Ăştia care ţipă în gura mare că au grijă pentru fiecare român. Eu nu primesc pensie. Dacă vreţi, vă arăt documente”, a explicat el, scrie Romaniatv.

%d