,,Aceasta este molecula de Lamină, văzută la microscop.”

,, Aceasta este molecula de Lamină, văzută la microscop. Este proteina care ține toată structura celulelor, conectate.
Observând proteina la microscop, structura tridimensională particulară pe care o presupune nu poate trece neobservată: cea a unei cruci.

În acest sens, un cunoscut biochimist a spus: „Cunoașterea noastră, a adevărului, este cel mai clar dezvăluită de această cruce și ceea ce ține corpul nostru uman împreună (Laminina). Oare, este întâmplător să aibă chiar această formă? Cred că Dumnezeu este cel care ține toate lucrurile împreună, trupurile noastre, lumea și viețile noastre. „. Dr. Fazale Rana,
De asemenea, acesta, observând forma încrucișată a lamininei a mai spus: „Există multe moduri mai substanțiale de a folosi biochimia: discutarea despre necesitatea unui Creator… Am devenit credincios când studiam biochimia. Celula în complexitatea ei, eleganța, rafinamentul și inadecvarea scenariilor evolutive referitoare la originea vieții, m-au făcut să trag concluzia că viața trebuie să derive dintr-un Creator.”

Nu este o chestiune de religie. Întrebarea este despre existența unei inteligențe divine, iar această moleculă este una dintre manifestările sale minunate.
Dr. Stefania D’Alessandro
Via Lidia Cristina Lidia

%d