Viorel Iuga – Dincolo de urările clasice

Stimaţi fraţi de neam şi de credinţă,
Prin bunăvoinţa Celui ce ţine în mână toate lucrurile, am intrat într-un nou an.

Aşa cum este normal şi cum probabil vă aşteptaţi, vă urez şi eu sănătate, putere, bucurie, pace, linişte, înţelepciune, bunăstare, progres, ocrotire şi tot ce îşi poate dori un om într-o viaţă normală, trăită într-un climat social favorabil.

Dincolo de urările clasice, vă doresc din tot sufletul o relaţie serioasă, biblică şi sănătoasă cu Domnul nostru Iisus Cristos. Urarea acesta nu vine din obligaţie sau dintr-un reflex profesional.

Ea izvorăşte din convingerea că Domnul Iisus Cristos, Fiul lui Dumnezeu, este Singurul care ne poate oferi tot ceea ce avem nevoie pentru o viaţă trăită în mod semnificativ şi pentru o veşnicie bogată şi glorioasă. Cei care doriţi pace, trebuie să vă reamintiţi că El este Domnul păcii.

Cei care doriţi salvare, trebuie să ştiţi că El este Singurul Salvator. Dacă doriţi putere, bogăţie, înţelepciune, protecţie, discernământ etc., amintiţi-vă că toate au o singură Sursă: Fiul lui Dumnezeu. În consecinţă, vă invit să investim în ceea ce ne învaţă curgerea anilor.

În mod natural şi logic ei cresc. Să facem ce depinde de noi ca în Anul 2018, să creştem şi noi. Să fim cu ajutorul Duhului Sfânt, mai sfinţi, mai iubitori, mai activi, mai rugativi, mai darnici, mai smeriţi, mai buni, mai asemănători cu Cel care ne-a salvat, ne foloseşte şi care ne pregăteşte pentru glorie veşnică.

Un mesaj din partea pastorului Viorel Iuga preşedinte în Comunitatea Baptistă Arad şi membru în Consiliul Uniunii Bisericilor Creştine Baptiste din Romania.

Dumnezeu să vă binecuvnteze! Amin!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un pastor sa deghizat in cerșetor iata reactia AȘA zisilor crestini

Pastorul american Jeremiah Stepeek s-a mascat intr-un cersetor murdar si s-a dus la serviciul divin ...