Viktor Orban: „Credem că creştinismul este ultima speranţă a Europei.”

În discursul său anual privind starea naţiunii, susţinut sub sloganul „Pentru noi, Ungaria este pe primul loc!“, Orban, care are foarte mari şanse să obţină în urma alegerilor din aprilie un al treilea mandat în fruntea guvernului, a pretins că „nori negri se adună“ la orizont şi că ţara sa este ultimul bastion în lupta împotriva „islamizării“ Europei, notează „The Guardian“.

„Am trimis botnița înapoi la Bruxelles și lesa înapoi la FMI” a declarat Orban lăudând puterea economică a țării sale. El a susţinut că Occidentul a „deschis calea către declinul culturii creştine şi către expansiunea Islamului”, în timp ce guvernul său a „prevenit revărsarea dinspre sud a lumii islamice”, relatează The Guardian.

Orban susține că „se adună nori negri” şi ca ţara sa este ultimul bastion de luptă „împotriva islamizării Europei”.

„Suntem printre cei ce cred că ultima şansă a Europei este creștismul… Dacă sute de milioane de oameni vor fi lăsaţi să se mute spre nord, va fi o presiune enormă pe Europa. Dacă toate acestea vor continua, în marile oraşe ale Europe va fi o majoritate musulmană”, a declarat premierul ungar.

Viktor Orban a spus că va închide organizaţiile neguvernamentale care apără drepturile refugiaţilor şi ale solicitanţilor de azil și cele care susţin migraţa: „Dacă nu vor să-şi oprească activităţile periculoase, pur şi simplu le vom expulza de pe teritoriul ţării, indiferent cât de puternice sau bogate ar fi aceste ong-uri”.

Citeste și CUTREMURATOR! Managerul brandului Nike L-a întâlnit pe Dumnezeu, el a fost salvat de la sinucidere și vicii

Citeste marturia: Printul Kuweitului Abdullah Al Sabah decide să se închine celui mai mare Print al Pacii, lui ISUS HRISTOS: Daca voi fi omorat sa stiti de ce, dar macar il voi cunoaste pe ISUS CRISTOS

Sursa: Alfa Omega

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un pastor sa deghizat in cerșetor iata reactia AȘA zisilor crestini

Pastorul american Jeremiah Stepeek s-a mascat intr-un cersetor murdar si s-a dus la serviciul divin ...