Video – Prezbiter electrocutat mo’rtal in timpul botezului în Biserica Penticostală din Sighișoara

Scene șocante s-au desfășurat în timpul unei slujbe de botez într-o biserică din Apold, județul Mureș. Un pastor a murit, după ce s-a electrocutat, cel mai probabil, cu un microfon pe care l-a primit în timp se afla în apă.

Tragedia a avut loc, duminică, în timpul unui botez la o biserică ce aparţine unui cult religios din comuna Apold, judeţul Mureş, relatează observator.tv.

Un tânăr urma să fie botezat și se afla într-un bazin cu apă, alături de pastor și de un alt bărbat. La un moment dat, pastorul s-a electrocutat, după ce a atins un microfon de la un bărbat.

Incidentul terifiant s-a produs sub privirile a zeci de oameni prezenți la botez. Martorii au sunat la 112, iar la fața locului a intervenit un echipaj SMURD, conform sursei citate.
Medicii nu au mai putut să-l readucă la viață pe pastorul electrocutat.

Comnunicat din partea Institului Teologic Penticostal

Ieri, 11 august 2019, a plecat la Domnul Marian Ciocan, absolvent al ITPB (promoția 2004-2008) și prezbiter în Biserica Penticostală din Sighișoara. Plecarea lui Marian este o mare pierdere pentru familie, pentru biserica pe care a slujit-o cu dedicare, dar și pentru noi, întreaga „familie ITPB”.

Ne rugăm ca Dumnezeu să mângâie familia îndoliată, pe Daniela și pe cei doi copii; El să le întărească nădejdea revederii lui Marian în slavă, la venirea Domnului Hristos. Sincere condoleanțe!

Sincere condoleanțe!

https://www.facebook.com/318007758389013/posts/1143093639213750?s=100002709827569&sfns=mo

Cateva gânduri ale unui coleg si prieten a lui Marian. Adrian este slujitor in Biserica Vestea Buna:” Am primit un telefon de la un fost coleg, de la Marian. M-a sunat sa-mi spuna ca in timp ce cauta prin bliblioteca a gasit o carte daruita de mine din anii de studentie cu dedicatie. M-am bucurat mult de acest lucru.

Apoi am stabilit sa ne intalnim, acest lucru s-a intamplat in urma cu saptamna inainte de plecarea sa la Domnul. Am stabilit sa ne vedem si urma sa intalnim, sa depanam amintiri, sa discutam. Insa, am primit un sms ieri ca Marian a plecat la Domnul…nu mi-a venit a crede…am sunat pe numarul lui si mi-a raspuns sotia si mi-a confirmat ca este adevarat ce am auzit…am ramas socat si marcat! Trebuie sa fim pregati ca nu stim cand plecam de pe acest pamant.” Urmariti cu minutul ‘32