Vești bune de la Betel Suceava: „Daniel Grigoriciuc a depășit starea de criză”

După transferul la Iași și intrarea în carantină a întregii echipe RVE Suceava, starea de sănătate a fratelui Daniel Grigoriciuc s-a ameliorat și înregistrează îmbunătățiri ușoare.

„Îi mulțumim lui Dumnezeu că ne-a mai adăugat încă o zi, încă o oră, și pentru noi acest lucru este o minune”, a declarat soția dânsului, Tabita Grigoriciuc pentru RVE Suceava.

„Ultimele informații cu privire la starea de sănătate a fratelui 𝐃𝐚𝐧𝐢𝐞𝐥 𝐆𝐫𝐢𝐠𝐨𝐫𝐢𝐜𝐢𝐮𝐜 sunt îmbucurătoare. Poate respira folosind doar o mască de oxigen, este conștient și poate vorbi, se pare că ultimele analize referitoare la funcționarea organelor interne arată mult mai bine, iar astăzi chiar a reușit să mănânce normal.

Vă multumim tuturor celor care în această perioadă de grea încercare nu ați încetat să vă rugați pentru fratele Daniel și pentru întreaga lui familie. Fie ca Bunul nostru Dumnezeu și Tată să vă răsplătească pe toți! Am dori să continuăm să ne rugăm pentru ei și pentru toți cei care în această perioadă sunt în cuptorul de încercare. Nu uitați, Romani 8:28 rămâne valabil! 𝐅𝐢𝐭̦𝐢 𝐛𝐢𝐧𝐞𝐜𝐮𝐯𝐚̂𝐧𝐭𝐚𝐭̦𝐢!” anunță într-un mesaj pe pagina oficială Biserica „Betel” din Suceava.

ȘtiriCreștine.ro amintește că directorul RVE Suceava, Daniel Grigoriciuc, alături de soția dânsului, Tabita Grigoriciuc au fost internați la Suceava.

După confirmarea diagnosticului cu COVID 19 a familiei Grigorciuc, din 26 martie, întreaga echipă RVE Suceava a fost izolată la domiciliu pentru minim două săptămâni. Pe 27 martie, starea lui Daniel s-a agravat și a fost transferat de urgență la Iași.

Echipa ȘtiriCreștine.ro vă cheamă la mulțumire pentru ameliorarea ușoară a stării fratelui Daniel și în următoarele 22 de ZILE la POST și RUGĂCIUNE pentru familia Grigoriciuc, pentru echipa RVE Suceava și familiile lor. Rugați-vă pentru ca acești mesageri a veștilor bune să se întoarcă cât mai curând la microfonul RVE Suceava ca să ne aducă vești de pace, bucurie și vindecare cu vocile lor blânde. Rugați-vă pentru Biserica „Betel” Suceava ca să treacă cu bine prin această încercare și nimeni să nu mai fie afectat de această maladie.

Rugați-vă și pentru medicii, asistentele medicale care se îngrijesc de cei afectați de virus. Rugați-vă pentru cei 72 de medici infectați cu COVID 19 din Suceava, care se află în centrul focarului fără echipamentul de protecție necesar. Rugați-vă pentru protecția lor fizică, întărirea lor fizică, emoțională, psihică și spirituală. Sora unei doctorițe infectate cu COVID 19 la Suceava, a transmis un mesajul din partea ei care descrie afecțiunea: „E Satana, e ceva de pe altă lume” pentru HotNews.ro

Rugați-vă pentru voluntarii implicați în diverse activități de voluntariat, ca să fie protejați de îmbolnăvire. Rugați-vă pentru bătrânii singuri, izolați. Rugați-vă pentru județul Suceava și întreaga zonă a Bucovinei. Haideți să ne plecăm genunchiul, să ne unim în POST și RUGĂCIUNE pentru vindecarea României, pentru vindecarea lumii.