„Unde ești puiul mamei?”. Un apel disperat, pentru găsirea unei tinere românce care a dispărut în Italia acum 7 zile

Crina Vasilovici, o româncă în vârstă de 29 de ani, a dispărut de mai bine de o săptămână, iar familia și prietenii au pierdut orice contact cu ea, scrie Gazeta Românească.

Crina Vasilovici este căsătorită și are două fetițe gemene, în vârstă de 3 ani.

„Telefonul mobil al Crinei este deconectat. Soțul femeii ar fi în vizită în România, cu fiicele lor, și va trebui să se întoarcă la Ravenna în aceste zile”, sunt informațiile publicate de Ravena Today.

Ea a dispărut din seara zilei de 23 ianuarie a.c., și de atunci nu a mai văzut-o nimeni. Tânăra lucra și locuia la pensiunea Palazzo Manzoni din San Zaccaria, iar în trecut, ea fusese chelneriță la Punta Marina și la restaurantul Amaranto din centrul orașului Ravenna.

Mama fetei, Maria Vasilovici, trăiește și ea tot în italia (zona Varese). Femeia a depus o plângere la cazarma locală de carabinieri, iar aceștia au început să investigheze toate mișcările pe care le-a făcut Crina Vasilovici în ultima perioadă.

În momentul de față, spun carabinierii, cea mai plauzibilă variantă ar fi cea a plecării voluntare. Telefonul mobil al lui Crinei e însă deconectat, din momentul dispariției.

Mama Crinei Vasilovici a anunțat dispariția tinerei și pe rețelele de socializare. „Unde ești puiul mamei? Sunteți rugați cine a văzut-o, dați-mi un semn, un tel. sau mes. Sau anunțați poliția……. – nr. tel 3420745068. E dispărută de marți. Vă rog din suflet. Mama!”

Știu că există un Dumnezeu mare care poate interveni și poate face minuni. Dumnezeu poate interveni miraculos si poate răspunde. Dumnezeu sa lucreze și să dea rezolvare în acestă situație. Amin! Distribuie mai deprte!

Citește și Chuck Norris își încetează cariera de actorie pentru a-și îngriji soția care a fost otravită

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un pastor sa deghizat in cerșetor iata reactia AȘA zisilor crestini

Pastorul american Jeremiah Stepeek s-a mascat intr-un cersetor murdar si s-a dus la serviciul divin ...