Un jucătorul îi dă „toată gloria lui Dumnezeu” după ce a câștigat turneul de fotbal

USA- Philadelphia Eagles jucătorul Nick Foles a fost senzația acestui sezon de fotbal . După victoria echipei sale în Super Bowl, el a declarat că ” toată slava aparține lui Dumnezeu”.

Philadelphia Eagles a câștigat în fata echipei Patriotul din New England cu 41-33. Obținând titlul de NFL (Liga Națională de Fotbal din Statele Unite ale Americii). Nick Foles, în vârstă de 29 de ani, a fost ales ca cel mai bun jucător în finală.

Au sărbătorit titlul după victoria echipei sale, el a spus că „ toată slava e lui Dumnezeu“ a adăugat”, fără Isus ar fi eșuat.“

„M-am simțit calm, avem ceva probleme in echipa, dar suntem foarte binecuvântați „.

În timpul conferinței de presă care a avut loc înaintea finalei, în Minneapolis, el a spus:” Asta e în inima mea. Am făcut un salt de credință anul trecut și m-am înscris la cursuri de teologie.

“Vreau să continui să învăț și să-mi întăresc credința. Este o provocare pentru că dorința mea este de a impacta inimile oamenilor.” În ceea ce aveam, avem un campion consacrat, însă el a spus că a luat o decizie care este cea mai importanta din viața lui: “ A fi un pastor dedicat este ceva ce vreau să ajung.

Nu pot juca fotbal pentru totdeauna. Am fost binecuvântat cu o echipa uimitoare și aceasta este doar o ușă pe care Dumnezeu a deschis-o , dar încă mai am de facut o călătorie lungă.”

Printre povestiri pe care le-a spus, el a subliniat că în 2016 a abandonat sportul. Cu probleme personale, el a decis să vorbească cu familia, dar ei s-au rugat și s-a hotărât să rămână în NFL.

„Ceea ce fac este să am încredere în Dumnezeu și să-L glorific pe Domnul în orice, știam ca mă dezvolt mai mult în profesie, cu atât mai mult am ocazia care ar trebui să-l glorific pe Dumnezeu „, a declarat el pentru CBN.

Foles este un  creștin evanghelic, în profilul lui Twitter, el se definește ca fiind: „Credincios în Isus Hristos, soț, tată, și fiu.

Citește si MARTURIE: Teroriștii au rămas socați când au văzut cum îngerii protejau un creștin

Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii sau îndemnând persoanele cunoscute dumneavoastră care au avut parte de marturii.

Mărturiile pot fi complet anonime și garantăm că datele personale sau datele de contact ale celor care le vor trimite nu vor fi făcute publice, decât dacă ei solicită aceasta.

Vă rugăm să oferiți doar mărturii complet adevărate, deoarece spunerea adevărului și numai a adevărului este plăcut in ochii Lui Dumnezeu.

Fiti binecuvântati!

Această marturie a fost tradusă si prelucrată de logosul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Denzel Washington spune că citește Biblia în fiecare zi și are o experiență spirituală

Denzel Washington, a vorbit despre valorile sale creștine a asigurat că citește Biblia în fiecare ...