Un înger i s-a arătat și a revenit la viață! Povestea incredibilă a unui orfan care a cunoscut dragostea Domnului Isus Hristos

Vă prezentăm mai jos povestea incredibilă a unei persoane care e ieșit din labirintul mlăștinos al străzii și și-a recăpătat condiția de OM. Este o scrisoare primită la redacție de la un cititor care trăiește în America, și a dorit să rămână anonim:

„Mi-a murit mama când eram un copilaș de doar 2 ani. Tatăl meu era îndrăgostit de băutură și, pe când aveam 5 ani, m-a abandonat într-un orfelinat pe mine, fratele meu, și încă trei surori.

Mi se părea că nimeni în această lume nu mă iubește. Eram doar o altă gură de hrănit, un alt corp de îmbrăcat, o altă minte goală de educat, un alt infractor bun de băgat la închisoare.

A urmat un drum anevoios prin câteva orfelinate, perioadă în care îmi vedeam foarte rar fratele și surorile.

Când aveam 10 ani, aveam pata pusă pe oameni, și în special pe orice formă de autoritate. O apucasem pe căi foarte greșite: mă îmbătam des, fumam țigară după țigară, furam din magazine, și chiuleam de la școală în fiecare zi, continuându-mi nestingherit activitățile ilegale și imorale.

M-a luat și poliția de câteva ori, iar pe măsură ce înaintam în vârstă simțeam că se apropie tot mai mult de mine rigorile legii, dar de fiecare dată judecătorii mă tratau cu indulgență, uitându-se în trecutul meu și făcându-li-se milă, sperând ca în acest fel să mă corijez și să evit închisoarea, locul unde infractorii învață de multe ori și mai multe rele decât în libertate.

În toată această mare de probleme, mila lui Dumnezeu mi-a trimis pe cineva providențial, un înger în trup de om, o educatoare de la orfelinatul unde eram înscris. Întotdeauna avea un zâmbet și o vorbă bună pentru mine, indiferent de atitudinea mea ostilă.

Eram uimit de felul ei de a se purta față de mine. Cum era posibil să existe cineva cu atâta răbdare, blândețe și dragoste față de mine, ca răspuns la continua mea agresivitate în comporament? La început credeam că are un plan ascuns – mi se părea că toți adulții au un astfel de plan.

Totuși, în timp, bănuielile mele s-au risipit. Această ființă părea întruparea roadelor credinței vii în Dumnezeu, fiind întotdeauna plină de dragoste, bucurie, pace, răbdare, bunătate și amabilitate. Prin ea l-am cunoscut pe Hristos, și viața mi s-a schimbat cu totul din acel moment.

Acum am o viață și o familie frumoasă, o carieră care mă împlinește, am călătorit în mai mult de 100 de țări, și am deschis un orfelinat în Mexic.

Toate acestea fiindcă acum 70 de ani, cineva m-a privit, mi-a zâmbit și mi-a oferit dragoste.”

Citeste și:

1. Nu-l huliți pe Dumnezeu! Iată SOARTA celor ce L-au luat în RÂS! DISTRIBUIE să se trezească lumea!

2.O pagina din Biblie a fost încorporată într-o bucată de oțel topit din Turnurilor World Trade Center. Ce mesaj era scris pe acea bucată de oțel

3.Sora lui Ronaldo afirmă că este crestina și vorbește deschis despre credința ei

Așa că, să alegem sa fim buni! 

„Fiule, nu uita învăţăturile mele și păstrează în inima ta sfaturile mele! Căci ele îţi vor lungi zilele și anii vieţii tale și-ţi vor aduce multă pace. Să nu te părăsească bunătatea și credincioșia: leagă-ţi-le la gât, scrie-le pe tăbliţa inimii tale!

Și, astfel, vei căpăta trecere și minte sănătoasă înaintea lui Dumnezeu și înaintea oamenilor. Încrede-te în Domnul din toată inima ta și nu te bizui pe înţelepciunea ta! Recunoaște-L în toate căile tale, și El îţi va netezi cărările. Nu te socoti singur înţelept; teme-te de Domnul și abate-te de la rău! Aceasta va aduce sănătate trupului tău și răcorire oaselor tale.” Proverbele‬ ‭3:1-8‬ ‭VDC‬‬

Amin!

sursaOrtodixia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Denzel Washington spune că citește Biblia în fiecare zi și are o experiență spirituală

Denzel Washington, a vorbit despre valorile sale creștine a asigurat că citește Biblia în fiecare ...