UN GEST SUPREM: Un pastorul își donează rinichiul pentru a salva viața unui membru al bisericii

SUA – Un creștin care se rugase pentru ai ușura Dumnezeu boala renale a primit un răspuns de salvare de la Dumnezeu prin  pastorul său care s-a dovedit a fi donatorul de rinichi care i-a salvat viața.

Basilio Montez, pastor al Bisericii Baptiste Sfânta Ground în Cameron, Texas, a decis să facă acest gest de bunăvoință, cu unul dintre membrii bisericii, donând propriul rinichi .

Jesse Cerecerez, a fost diagnosticat cu o boală renală în fază terminală în anul 2015. Doctorii au explicat că rinichii lui au cedat și că tratamentele pentru dializă erau necesare .De atunci a făcut dializă de trei ori pe săptămână și s-a rugat pentru un miracol pentru a-și salva viața.

Jesse a văzut răspunsul la rugăciunea sa, când pastorul său, Basillio, i-a spus că Dumnezeu l-a convins să-și doneze unul dintre rinichii lui. La opt luni după analize și studii, profesioniștii din domeniul medical au stabilit că este un donator adecvat și că se poate face transplantul de rinichi pentru Josse.

„Pastorul Basillio și soția lui au venit la el să-l viziteze, și în timpul vizitei sale mi -a spus că Dumnezeu a pus dorința aceasta în inima sa, să-mi dea un rinichi. Am fost surprins și încântat în același timp. De aceea, am făcut testele și au confirmat medici ca este compatibil „, a declarat Cerecerez.

După câteva zile, s-a efectuat transplantul de rinichi , care a dus la o intervenție chirurgicală de succes .

După operație, Jesse a scris: „Am primit darul de viață de la pastorul meu îi mulțumesc lui si lui Dumnezeu că i-a pus pe inima acest lucru.“ a scris el.

Iarba Montez a spus: „Deși mi-am îndeplinit îndatoririle obișnuite ca păstor, a fost o onoare specială să fie chemată să salveze o viață .

” Lăudăm pe Dumnezeu pentru tot ce a făcut”, a spus pastorul.Pentru vindecarea pe care El ne-a dat-o și totul să fie pentru onoarea și gloria Lui  Dumnezeu”.

Citește și Fructele care distrug pietrele de la rinichi si reduc nivelul colesterolului in sange

Sursa: AcontecerCristiano.Net via tradus si prelucrat de logosul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Denzel Washington spune că citește Biblia în fiecare zi și are o experiență spirituală

Denzel Washington, a vorbit despre valorile sale creștine a asigurat că citește Biblia în fiecare ...