Tu ce vei face la 12 noaptea de revelion

Tu ce vei face la 12 noaptea de revelion

Pe mulți noul an îi va prinde la Tv și-l vor începe la fel de distrați ca de obicei, dar la fel de lipsiți de satisfacții. Astfel de oameni au nevoie de bufoni care să-i facă să râdă ca să uite că le lipsește sensul. Pe cât de triști vor deveni oamenii fără Dumnezeu cu atât vor avea mai mare nevoie de circari.

Pe alții îi va prinde noul an ca spectatori la focurile de artificii, efectul lor ține 10 minute apoi rămâi cu mirosul de fum. Cam așa e viața unora, 10 minute, o oră, două de plăcere și apoi fum și gust amar.

Pe alții anul nou îi va prinde la masă, cu o șampanie în mână sau cu o farfurie de salată beof. Dar și bucuria de a mânca trece repede și de obicei arsurile la stomac îți aduc aminte că ai exagerat și rămâi cu “colebilul” și “trifermentul” ca cei mai buni prieteni.

Dar e o bucurie care nu trece tot anul, bucuria de a începe cu Dumnezeu, Stăpânul vieții. Bucuria de a primi sens și o nouă direcție. Să știi că ziua de mâine e în mâinile Lui.

Îmi aduc aminte de un an în care la 12 noaptea nimic nu m-a încântat mai tare decât rugăciunea. M-am rugat și acolo Dumnezeu mi-a făcut promisiuni pentru anul care venea, promisiuni care s-au împlinit și-mi binecuvintează și astăzi viața.

Tu cum vei întâmpina noul an, vorbind cu Dumnezeu sau cu lumea? O intrebare foarte bună…autor Tony Berbece

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un pastor sa deghizat in cerșetor iata reactia AȘA zisilor crestini

Pastorul american Jeremiah Stepeek s-a mascat intr-un cersetor murdar si s-a dus la serviciul divin ...