Anunțul lui Trump indică începutul construirii celui de-al Treilea Templu?

Anunțul președintelui Trump de a recunoaște Ierusalimul ca si capitala a Israelului este considerat un pas imens spre construirea celui de-al Treilea Templu.

CBN News a raportat ce spune Biblia despre construirea unui al treilea templu.

Reacția la declarația lui Trump a fost controversată cu avertismentele directe din întreaga lume că ar provoca violență în masă și instabilitate larg răspândită în tot Orientul Mijlociu.

Un număr de activiști evrei speră să refacă Templul Sfânt si se simt încurajați de acțiunea președintelui.

„Ceea ce a făcut noaptea trecută a fost un pas enorm în aducerea Templui in discutie,“ Asaf Fried, purtătorul de cuvânt oficial al Templului Mișcării Unite, o asociație care lucrează pentru  al treilea Templu o realitate, a declarat Breaking News Israel săptămâna trecută.

El a adăugat: „Acest lucru a trebuit neapărat să vină de la un non-evreu pentru a le aduce în proces, astfel încât ei să poată lua parte la Templu”.

Fried descrie pe Trump ca un rege persan contemporan Cyrus cel Mare. El a arătat  in Proverbe 21: 1, care spune: „Inima imparatului este ca un rau de apa in mana Domnului, pe care il indreapta incotro vrea”.

„Era clar că Trump face parte din acest proces, condus de Hasehm [Dumnezeu]. Au fost progrese uimitoare în aducerea in discutie a Templului în acest an.  a spus Fried.”

Între timp, liderul și autorul evanghelic, Lance Wallnau, il vede și el pe Trump ca pe Imparatul Cyrus.

La începutul acestui an a declarat pentru CBN News, ” Trump are ungerea lui Cyrus pentru a conduce în vremuri de haos”.

Conform Bibliei, Impartul Cyrus a condus babilonul vechi și a dat porunca conform căruia Templul Evreiesc din Ierusalim a fost reconstruit. El a permis, de asemenea, evreilor să se întoarcă la Ierusalim pentru a ajuta la reconstructie.

Intelegerea numelui Trump se găsește prin Gematria. Folosind metoda pentru a intelege valoarea literelor ebraice, numele lui Donald Trump în ebraică (דונלד טראמפ) este egal cu 424 – care este și echivalentul numeric al lui Mesia pentru Casa lui David (משיח בן דוד).

Rabbi Matityahu Glazerson, expert în coduri biblice, a descoperit, de asemenea, legăturile Trump cu Cyrus și Mesia în cadrul codurilor. La o săptămână după alegerile din 2016, Rabbi Glazerson a realizat un videoclip în care a descris indicii găsite în Levitic.

„Regele acesta, a intrat, ca domnitor secular și a dat porunca pentru construirea casei Domnului. El implinit  literalmente, pentru ca evreii să revina inapoi”, a explicat Wallnau.

Între timp, Rabbi Hillel Weiss, purtătorul de cuvânt al Sanhedrinului în vârstă, a avertizat că pot exista multe piedici pentru a preveni construirea celui de al treilea templu.

„Trump se confruntă cu presiuni politice enorme”, a spus el.

„Muntele Templului nu este încă o problemă și Organizația Națiunilor Unite care  lupta din greu pentru a încerca să convingă lumea, că evreii nu au nici un loc acolo.Trump trebuie să reușească, evreii trebuie să să se unească în unitate pentru ca el să rămână puternic „, a spus Rabbi Weiss.

Tradus si adaptat de: logosul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un pastor sa deghizat in cerșetor iata reactia AȘA zisilor crestini

Pastorul american Jeremiah Stepeek s-a mascat intr-un cersetor murdar si s-a dus la serviciul divin ...