Teroristul care a fondat Hezbollah il acceptă pe Isus Hristos și alege să facă ceva incredibil

Un iranian care era un terorist extremist , s-a convertit la creștinism acceptând pe Isus în viața sa.

Acum împărtășește mesajul Evangheliei în întreaga lume, în special compatrioțiilor săi. 

De mic copil, Daniel Shayesteh a fost învățat despre Islam, la vârstă de nouă ani, el era capabil să recite pasaje din Coran și a practica ritualuri islamice, Tatăl l-a determinarea si l-a ales dintre cei 12 frați care să primeasca învățăturile ale religiei sale si să le ducă mai departe.

Această caracteristică l-a făcut cunoscut în comunitatea musulmană iraniană iar acest lucru l-a condus într-o poziție de mare influență între extremisti, și împreună cu ei, a fondat gruparea Hezbollah. A fost o lovitura de stat care a răsturnat atunci pe regele țării, Mohammed Reza Shah în revoluția islamică din anul 1979.

În acea vreme, Shayesteh a devenit liderul politic al grupului islamic de astăzi, care a devenit ținta ayatollahul, Ali Khamenei, „liderul suprem al Iranului”. Unii revoluționari au fost uciși, si Shayesteh a fost arestat. „Prin harul lui Isus, am fugit, chiar pot spune că a avut un plan pentru mine”, a spus el.

A cerut exil politic în Turcia, unde a studiat și a obținut un doctorat în managementul internațional.În teza sa, el a apărat ideea modului în care religiile, culturile și filozofiile influențează atitudinea umană . El a fost surprins și șocat să compare toate religiile și filosofiile, unde a realizat că valorile creștinismului sunt superioare din toate aspectele.

Totuși, el a refuzat să o accepte din cauza instruirii sale prea radicale din Islam. 

După ce a căutat pe un prieten musulman care îi datora bani, Shayesteh, si-a reamintit că acesta persoana a avut prieteni creștini, așa că a hotarat sa merga la biserică si să intrebe pe prieteni săi.

Când a ajuns la biserică, l-au întâmpinat și s-au oferit să-l ajute ca să-l găsească pe prietenul său care îl datora banii, așa că a continuat să asculte și participe, dar în loc să-l  găsească pe prietenul care-i datora bani, el a găsit ceva ce nu căuta: L-a gasit pe Dumnezeul creștinilor!

El a fost surprins placut de ceea ce auzise de la creștini, definiția lui Dumnezeu era atât de diferită încât el fost captivat complet . El a avut o întâlnire cu Dumnezeu prin Cuvântul Său. 

Shayesteh nu mai putea evita adevărul și L-a acceptat pe Hristos descoperind că el ar putea fi liber de trecutul său, sa fie eliberat de un zeu care a insuflat răul în lume și de o religie.

Din fericire l-a eliberat Creatorul său. Aleluia!

Acum, Shayesteh vorbește studenților, grupurilor creștine și politicienilor despre pericolul Islamului și valoarea democrației și a libertății.

Citește și:

1.MARTURIE: Teroriștii au rămas socați când au văzut cum îngerii protejau un creștin

2.MĂRTURIE PUTERNICA: Fiica unui conducator musulman L-a acceptat pe Isus Hristos: Totul A Pornit De La Un Verset Biblic

3.Nu-l huliți pe Dumnezeu! Iată SOARTA celor ce L-au luat în RÂS! DISTRIBUIE să se trezească lumea!

Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii sau îndemnând persoanele cunoscute dumneavoastră care au avut parte de marturii.

Mărturiile pot fi complet anonime și garantăm că datele personale sau datele de contact ale celor care le vor trimite nu vor fi făcute publice, decât dacă ei solicită aceasta.

Vă rugăm să oferiți doar mărturii complet adevărate, deoarece spunerea adevărului și numai a adevărului este plăcut in ochii Lui Dumnezeu.

Fiti binecuvântati!

Sursa: Acontecer Cristiano  – Tradus si prelucrat de logosul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Denzel Washington spune că citește Biblia în fiecare zi și are o experiență spirituală

Denzel Washington, a vorbit despre valorile sale creștine a asigurat că citește Biblia în fiecare ...