Tehnologia antihristului în Rusia: PLATA biletului pentru transportul în comun se face și în baza CIPULUI IMPLANTAT

FOTO?: http://3.bp.blogspot.com/-l97Ob9KNNDw/UmgfU2YnYbI/AAAAAAAALx4/zZTPma0IkOA/s1600/q.jpg

Rusia, țară creștin ortodoxă, a introdus plata biletului pentru transportul în comun prin intermediul cipului implantat.

Tehnologia 666 funcționează cam slab, se chinuie săracul băiat și aici, și în iad… Mai repede a plătit persoana cu card, dar mai repede ar fi fost cu un bilet tipărit pe hârtie. E foarte comod cu cip, zic ei. Nouă nu ni se pare, relateaza ortodoxia.info

Măcar oamenii se uită la el ca la maimuță, semn că mai e până se obișnuiește lumea ortodoxă cu semnul fiarei.

Practic, beneficiile sunt nule. Să deschizi o ușă, să te „loghezi” pe un dispozitiv fără parolă sau să plătești fără bani nu e așa revoluționar cum ni se prezintă. Cu siguranță că au pregătit ei ceva mai „bun”, dar mai întâi vor să ne obișnuiască cu ideea.

Dacă la nimicul acesta se pleacă lumea, să vedem ce va face atunci când apare cipul ce îți poate controla starea fizică și psihică. Va fi ca un drog: heroină fără seringă, ecstazy fără pastile, LSD fără efecte adverse… „New-ageiștii” vor înnebuni de-a dreptul.

La început ne vom putea controla singuri starea, trăirile, emoțiile, dar pe urmă le vor controla ei pentru noi…

În curând va sosi și în România „revoluționara” metodă. Suntem pregătiți?

„Și a făcut ca toţi: mici și mari, bogaţi și săraci, slobozi și robi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte și nimeni să nu poată cumpăra sau vinde fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei, sau numărul numelui ei. Aici e înţelepciunea. Cine are pricepere, să socotească numărul fiarei. Căci este un număr de om. Și numărul ei este șase sute șaizeci și șase.”
‭‭Apocalipsa‬ ‭13:16-18‬ ‭VDC‬‬