Sylvester Stallone vorbește despre Isus

Sylvester Stallone vorbește despre Isus

Michael Sylvester Gardenzio Stallone sau cel pe care noi îl cunoaștem pur și simplu ca Sylvester Stallone este un actor american premiat, regizor și scenarist.

El este renumit în întreaga lume pentru rolurile sale iconice în multe filme de acțiune de la Hollywood. Cariera sa a început să crească când a venit cu filmul clasic „Rocky”, care a avut șapte serii din 1976 până în 2015. Seria de filme a câștigat un premiu mai mare de 1 miliard de dolari la box office-ul mondial.

Sylvester însuși a interpretat rolul lui Rocky și el însuși a scris filmul (cu excepția ultimei serii, „Creed”). Acest film a fost nominalizat și acordat de diferite organisme internaționale de atribuire, cum ar fi Premiul Oscar, Premiul Globul de Aur, Oscar, Premiul pentru Consiliul Național de Revizuire și alte câteva premii.

Într-unul dintre interviurile sale, Stallone vorbea despre modul în care Isus l-a inspirat pe „Rocky” și despre modul în care s-a reînviat cu credința sa.Este înfricoșător să știm că un renumit actor de la Hollywood ar fi atât de îndrăzneț când vine vorba de credința sa în Hristos. Este foarte rar să auzi astfel de povestiri. Fără îndoială, lui Stallone nu-i este rușine de Dumnezeu și inspiră mulți oameni din lume prin îmbrățișarea chemării și relației sale cu Dumnezeu.

“O dată în viaţă eşti obligat să te zbaţi pentru o şansă la nemurire. Dacă nu o faci, trăieşti degeaba” – Sylvester Stallone. Actorul născut în 1946, la New York, in varsta de 71 de ani. Stallone s-a lăsat de facultate ca să devină actor, dar rolurile s-au lăsat aşteptate.

A obţinut câteva roluri în piese de „teatru de avangardă”. Pentru a se întreţine, a lucrat ca ajutor de bucătar, vânzător de peşte şi uşier la un cinematograf. În anii ’80 a devenise unul din „cel mai bine plătiţi actori din istorie”.

CURIOZITĂȚI din viața lui Sylvester Stallone

Din cauza nepriceperii doctorului care a asistat la nașterea sa, Stallone s-a născut cu partea stângă a feţei paralizată. Nefericitul incident i-a afectat vorbirea, fapt ce făcea aproape imposibilă o viitoare carieră în actorie.

Când a venit în New York pentru a deveni actor, nimeni nu vroia să-l angajeze. La un moment dat, Stallone a dormit timp de trei săptămâni pe peronul autogării din New Jersey din cauza lipsei banilor.

Stallone mai avea în cont doar 106 dolari când proiectul său, “Rocky” (1976), a primit undă verde de la producă’torul Irvin Winkler.
Lucrurile au luat o întorsătură urâtă în momentul în care actorul a fost nevoit să-şi vândă câinele unui străin, cel mai loial companion, cu doar 25 de dolari.

A fost momentul care l-a doborât.
Imediat ce a intrat în posesia banilor pentru „Rocky”, Stallone a cheltuit 15.000 de dolari pentru a da de urma câinelui său, care apare şi în film.

Rocky Balboa, popularul său personaj a luat viață într-o noapte din primăvara anului 1975, după vizionarea meciului de box dintre campionul Muhammad Ali și necunoscutul Chuck Wepner, cel care a reușit să reziste loviturilor lui Ali. Chuck pierde prin decizia arbitrilor, dar reușește să-l trimită la podea pe campioncâștigând astfel admirația publicului.

Inspirat de acest meci, Stallone s-a încuiat într-o cameră timp de trei zile, în care a scris scenariul filmului. Mai mulți producători s-au arătat interesați de scenariu, dar Stallone a insistat că nu-l vinde decât cu condiția să joace el însuși în rolul principal.

Ofertele au crescut substanțial, de la câteva zeci de mii de dolari, la peste o sută de mii, producătorii dorind o vedetă consacrată ca Robert Redford, Burt Reynolds sau Ryan O’Neal în rolul principal. Deși nu mai avea în cont decât aproximativ 100 dolari, Stallone s-a ținut ferm pe poziție

În cele din urmă, au căzut de acord că Stallone va interpreta rolul, cu condiția ca bugetul filmului să nu depășească un milion de dolari. „Rocky” a fost finalizat pentru aproximativ 1,1 milioane dolari și a devenit unul din cele mai mari succese de casă din toate timpurile, încasând aproape 120 de milioane dolari în Statele Unite și Canada și aproape 100 de milioane dolari în restul lumii.
Filmul a fost nominalizat la zece premii Oscar, din care a câștigat trei, între care și cel mai important, pentru cel mai bun film al anului.

Sylvester a fost nominalizat ca cel mai bun actor și cel mai bun scenarist. Stallone este unul dintre cei patru oameni de film nominalizați la Oscar în același an ca actor și scenarist, ceilal\i trei fiind: Charlie Chaplin, Orson Welles, Woody Allen.

Video

Citește și MARTURIE: Chuck Norris – Citirea Bibliei m-a adus din nou la Hristos

Sursa: Imersobless

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Denzel Washington spune că citește Biblia în fiecare zi și are o experiență spirituală

Denzel Washington, a vorbit despre valorile sale creștine a asigurat că citește Biblia în fiecare ...