Sora lui Ronaldo afirmă că este crestina și vorbește deschis despre credința ei

Sora lui Ronaldo afirmă că este crestina și vorbește deschis despre credința ei

Portugalia – sora unui fotbalist portughez celebru, Cristiano Ronaldo, spune ca frecventează o biserică crestina evanghelică și are o “credință de nezdruncinat”, care a ajutat-o sa devina mai buna si mai umila in lumea aceasta rea.

Katia Aveiro, cu ceva timp în urmă ea participă la o biserică în orașul Amadora, din Portugalia. Acum ea foloseste fraze de genul: „Dumnezeu este bun, Dumnezeu este păstorul meu.” și publică mesaje spirituale pe rețelele de socializare, potrivit pentru Flash de zi cu zi.

Sora lui Ronaldo spune că este o femeie cu o “credință de nezdruncinat” și că mesajul pastorului Rogério Machado, a ajutat-o ​​să vadă viața ca pe o relație care trebuie sa o aibe orice om cu Dumnezeu .

„Am credință neclintită pentru că mi-am pus credința în practică și de aceea, ori de câte ori, eu merg la biserică să-mi aud pastorul cum vorbește despre Dumnezeu”, a spus Katia.

Acum, când Katia a inceput această nouă viață, a chemat alți oameni/prieteni la biserică pentru a auzi si ei „puterea Cuvântului”. „Am adus oameni care au nevoie de o schimbare pentru viața lor. Sunt foarte fericita pentru ca exista oameni care practica credința. Pentru mine cea mai mare bucurie este de a aduce oameni la biserica, la casa lui Dumnezeu.“ a spus Katia.

Chiar dacă începi pe calea creștină, Katia asigură că Harul lui Dumnezeu este real. ,,Miracolele despre care vorbesc foarte mulți oameni chiar există, ele vin prin credința și prin cuvântul Dumnezeului nostru, si ceea ce credem este potrivit cu adevărat”, a spus ea.

Atașată de familia ei, Katia îi aminteste pe cei pe care îi iubește întotdeauna în rugăciunile ei .,,Mă rog pentru familia mea, pentru prietenii mei, mă rog pentru o lume mai bună . Vă garantez, dacă aveți în inima voastră pe Dumnezeu, viața devine mult mai frumoasă.”

Citește și MARTURIE: Teroriștii au rămas socați când au văzut cum îngerii protejau un creștin

Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii sau îndemnând persoanele cunoscute dumneavoastră care au avut parte de marturii.

Mărturiile pot fi complet anonime și garantăm că datele personale sau datele de contact ale celor care le vor trimite nu vor fi făcute publice, decât dacă ei solicită aceasta.

Vă rugăm să oferiți doar mărturii complet adevărate, deoarece spunerea adevărului și numai a adevărului este plăcut in ochii Lui Dumnezeu.

Fiti binecuvântati!

Această articol a fost tradusă si prelucrată de logosul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Denzel Washington spune că citește Biblia în fiecare zi și are o experiență spirituală

Denzel Washington, a vorbit despre valorile sale creștine a asigurat că citește Biblia în fiecare ...