Sămânța bună – Deşteptătorul oprit

Încrede-te în Domnul… și umblă în credincioșie. Încredințează-ți soarta în mâna Domnului, încrede-te în El, și El va lucra.“
Psalmul 37.3,5

Deşteptătorul oprit – Un credincios a cumpărat un bilet de avion pentru zborul de a doua zi dimineața. Seara a luat masa împreună cu un coleg, care avea plecarea o dată cu el și care l-a rugat să-i dea un telefon când se trezește, ca să nu întârzie.

Însă ceasul său deșteptător s-a oprit, astfel că s-a trezit puțin după plecarea avionului. Aproape disperat l-a sunat pe colegul său la telefon și a constatat că amândoi pierduseră avionul. Deodată muzica ce se auzea de la un radio a fost întreruptă:„Un groaznic accident s-a petrecut în urmă cu câteva minute.

Avionul liniilor aeriene…, zborul către… s-a prăbușit. Nu s-a găsit niciun supraviețuitor.“ Atunci au înțeles de ce s-a oprit ceasul deșteptător. Unii oameni vor spune: au avut noroc, alții șansă, alții că a fost o simplă întâmplare.

Dar peste toate aceste păreri omenești trebuie să fim sinceri și să recunoaștem mâna ocrotitoare a lui Dumnezeu.
Toți, fără excepție, ar fi bine să recunoaștem că deasupra tuturor împrejurărilor stă Dumnezeu care ocrotește pe cei care se încred în El.

Cine poate descrie într-un mod potrivit bucuria adâncă de a avea pe Cineva în gloria cerească,a Cărui inimă este cu noi în toate încercările și durerile noastre pe acest pământ?

Ce realitate divină să-ți încredințezi viața acestui Dumnezeu atotputernic! Insistăm ca cititorul să nu amâne această încredințare a vieții sale în mâinile lui Dumnezeu. Acum este momentul potrivit să ne încredințăm ocrotirii dumnezeiești.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un pastor sa deghizat in cerșetor iata reactia AȘA zisilor crestini

Pastorul american Jeremiah Stepeek s-a mascat intr-un cersetor murdar si s-a dus la serviciul divin ...