Sacrificiul incredibil al unei mame, în vârstă de 98 de ani

Totul se petrece chiar acum în Anglia.

O mamă în vârstă de 98 de ani, s-a mutat la un azil ca să aibă grijă de fiul său, în vîrstă de 80 ani. Acest gest, nu poate fi decât demn de admirație, dovedind o dragoste maternă adevărată

Ada Keating, este o mamă văduvă  care a trăit mereu împreună cu fiul ei Tom, în Liverpool. 

Tom a trebuit să meargă la reședința azilului „Moss View Car”, deoarece avea nevoie de o atenție deosebită și de sprijinul personalului calificat. Mama sa, a mers cu el ca să îl ajute, potrivit lui Liverpool Echo. 

„Ea se duce în camera lui Tom, pentru a-i ura noapte bună, în fiecare seară și pentru a-i spune, bună dimineața, la începutul fiecărei zile” , a spus doamna Keating, o fostă asistentă medicală.

„Când plec, așteaptă întoarcerea mea. Când ajung la reședință, mă întâmpină cu brațele deschise și îmi îmbrățișează . Indiferent de vârstă, ea rămas o mamă”,spune doamna Ada. 

Tom, care a fost pictor și decorator, a spus că este fericit să o aibă pe mama lui, alături, în azilul de bătrâni. „Eu sunt foarte bine aici și sunt fericit să o văd  zilnic pe mama mea, trăind cu mine aici.”

Managerul grupului acasă, Philip Daniels, a declarat că cei doi sunt inseparabili .„Este  foarte neobișnuit să vezi mamele, împreună cu copiii lor în același azil, iar noi depunem toate eforturile, ca timpul lor petrecut aici, să fie cât mai special, posibil”, a spus el. 

sursa: AcontecerCristiano.Net