Rugați-vă pentru ea, nu vreau să o pierd

Soția mea este infectată cu CORONAVIRUS, vă rog rugați-vă pentru ea, nu vreau să o pierd. Sunt multe mesaje ce le primesc în privat de la diferite persoane care sunt greu încercate în această perioadă tulbure.

Nouă de aici din izolare nu ne rămâne decât să ne apropiem mai mult de Dumnezeu, nu ne rămâne decât să începem să ne rugam neîncetat, nu ne rămâne decât să activăm acea credință cât un bob de muștar care face minuni.

Avem nevoie de Dumnezeu mai mult ca oricând în viața noastră, avem nevoie de Dumnezeu să ne dea vindecare, avem nevoie de Dumnezeu că fără EL noi nu avem nimic din ceea ce am crezut că avem, toate sunt doar praf…

Toate sunt cu putință celui care crede, a spus Isus Hristos. Eu îl cred!

Noi trebuie doar să credem cu adevărat ca doar Dumnezeu poate stopa această pandemie, noi trebuie să credem că Dumnezeu dă înțelepciune medicilor să trateze și să găsească cel mai bun antidot pentru acest virus care să vindece toți bolnavii,  noi trebuie să credem că totul este în mâna lui Dumnezeu.

O, Doamne, binecuvântează fiecare persoană care se roagă în numele lui Iisus pentru stoparea acestui virus ucigaș.

Vă rugăm să distribuiți cu cel puțin 5 grupuri de pe Facebook pentru a putea obține rugăciunea. Fii binecuvântați de Dumnezeu.

A M I N