Rodica Volintiru: Virusul a venit si la mine! VIRUSUL INVIZIBIL

Asa cum poate multi deja ati aflat, ca acest virus invizibil, care lucreaza ca un dusman secret, a indraznit sa vina si la mine. Dar nu ma tem de el, pentru ca Sangele Domnului Isus l-a biruit la Golgota.

Eu sunt deja bolnava de o raceala mai urata de 2 saptamani, dar, doar ieri 25 Martie am primit raspunsul de la testul ce l-am facut luni, ca este POZITIV.

Nu stiu de unde am putut lua acest virus, se poate lua de oriunde. Stau la pat, izolata, destul de slabita, cu dureri de cap, ameteli,tuse si fara pofta de mancare. Obosesc foarte repede, si nu pot face nimic, respir greu.

DAR, ceea ce este cel mai interesant in toata lupta mea cu acest virus este ca;

-AM O PACE CA O MARE,
-AM O INCREDERE NECLINTITA IN BUNATATEA LUI DUMNEZEU, SI PURTAREA SA DE GRIJA
-MA BUCUR CEL MAI MULT DE PREZENTA LUI.

Stiu ca internetul e plin de solutii, si multumesc celor care mi le-ati trimes, dar vreau sa stiti CA NU TOATE LUCREAZA PENTRU TOTI LA FEL. Am luat tot ce am stiut; vitamine, lamai, etc etc…nimic NU a oprit evolutia acestui virus la mine, cel putin.Se pare ca trupul trebuie sa se lupte cu el din plin.

Dar trebuie sa ramanem in pacea si increderea in Dumnezeu.

Luni seara am crezut ca plec la Domnul…o, ce fericire!…

Caci nu am mai putut respira. Eram singura izolata in camera mea…si m-am luptat sa pot respira…l-a un moment dat am simtit ca plec…eram in somn, dar nu mai respiram…si atunci de undeva cineva a sunat un clopotel tare care m-a trezit…eram fara aer, fara puls…atunci am stiut ca Domnul mai are de lucru cu mine si nu e timpul meu sa plec la El, cu toate ca-mi doresc cel mai mult aceasta.

Deja mereu mi-l imaginez pe Domnul Isus venind pe norii cerului…oH! Ce momente glorioase va fi atunci…
Atunci am chemat salvarea si atunci mi-au luat testul si au dupa 2 zile m-au sunat si mi-au zic ca e POZITIV

Va multumesc tutror pentru rugaciuni. Apreciez foarte mult dragostea si grija voastra.

Asa ca, in aceste vremuri grele, protejati-va cat puteti, izolati-va si cel mai minunat este ca aveti timp din belsug de a PETRECE CU DUMNEZEU, fara frica, fara ingrijorare.
Am sa mai scriu cum mai sunt. Nu pot raspunde la toate mesajele private.

Citeste si Psalmul 91

https://www.facebook.com/roda.volintiru