RICHARD WURMBRAND – MĂRTURIA UNUI SLUJITOR AL LUI DUMNEZEU

În urmă cu câţiva ani, (mai exact în 2006) am fost foarte fericit să aud că pastorul RICHARD WURMBRAND a fost ales printre primii zece mari români ai neamului nostru (a fost considerat AL CINCILEA MARE ROMÂN DIN TOATE TIMPURILE !!!)

(…) Această campanie a Televiziunii Române şi-a propus să promoveze personalităţile care au întruchipat în cel mai înalt grad, valorile umanităţii, cunoaşterii sau acţiunii în spaţiul românesc.

Pentru mine, recunoaşterea publică a acestui mare slujitor al lui Dumnezeu a demonstrat că uneori poporul român este capabil să-şi aducă aminte de marii săi înaintaşi (mai bine mai târziu decât niciodată).

Pastorul Richard Wurmbrand a fost un om care prin modul cum a trăit pe acest pământ, a avut un cuvânt greu de spus şi a demonstrat prin viaţa dumnealui ce înseamnă să ai o pocăinţă adevărată faţă de Dumnezeu şi o credinţă neclintită în Domnul şi Mântuitorul nostru Iisus Hristos
(aşa cum suntem învăţaţi în Faptele Sfinţilor Apostoli 20:21 Biblie).

Fără să exagerăm în niciun fel, putem spune cu toată convingerea că pastorul Wurmbrand a călcat pe urmele Sfântului Apostol Pavel şi pe drept cuvânt a dovedit de-a lungul vieţii că a fost “Un Apostol Pavel al Cortinei de Fier”.

Nu vă pot reda în cuvinte bucuria pe care am avut-o în anii ’90 când am participat la o prelegere susţinută de pastorul Richard Wurmbrand. De asemenea, îmi aduc aminte că şi Sabina, soţia dumnealui, a ţinut un discurs adresat femeilor credincioase şi m-a impresionat foarte mult.

La sfârşitul serviciului divin, cu ochii plini de lacrimi, m-am dus la Richard şi Sabina Wurmbrand, apoi deşi eram foarte emoţionat, le-am strâns mâna acestor doi titani ai credinţei şi ai slujirii lui Dumnezeu. Le-am mulţumit din toată inima pentru tot ce-au făcut pentru slava Numelui Domnului şi pentru binele poporului român.

Nu prea aveam cuvinte, nu prea ştiam ce să spun şi nu-mi venea să cred că mă aflu lângă dânşii şi că pot să vorbesc cu dânşii. A fost singurul moment din viaţa mea în care am avut bucuria de nedescris de a putea să vorbesc personal cu dumnealor, dar nădăjduiesc că într-o zi, prin harul şi îndurarea Providenţei, ne vom revedea acolo sus în Împărăţia lui Dumnezeu.

Pe această cale, aş dori să mulţumesc public unei doamne credincioase numită Ileana Tănase (de profesie educatoare) care a avut bunătatea şi m-a invitat în Biserica respectivă în acea Duminică binecuvântată. Dacă aş fi refuzat-o politicos, aş fi pierdut enorm şi nu l-aş mai fi cunoscut niciodată pe pastorul Richard Wurmbrand şi nici pe îngerul său păzitor, Sabina (aşa obişnuia pastorul Richard să o descrie pe soţia sa).

Am decis să public pe blogul meu un material interesant despre viaţa şi lucrarea pastorului evanghelic Richard Wurmbrand. Cred că fiecare român cu bun simţ şi cu profund respect faţă de ceea ce înseamnă a fi un om de valoare, ar trebui să citească cu atenţie rândurile de mai jos pentru a cunoaşte aspectele esenţiale ale vieţii şi lucrării unui mare slujitor al lui Dumnezeu cum a fost pastorul Richard Wurmbrand.

De zeci de ani, generaţia tânără trăieşte drama dispariţiei adevăratelor puncte de reper şi a valorilor morale. Poporul român alunecă din ce în ce mai mult în necredinţă, întuneric şi păcat ! Am spus de multe ori pe blogul meu că asistăm la un proces de manelizare, ferentarizare şi mitocanizare a României !

Prin felul cum gândeşti şi cum trăieşti, TU POŢI SĂ OPREŞTI ACEASTĂ EVOLUŢIE NEFIREASCĂ A LUCRURILOR !

Vă invit să citiţi chiar acum şi să trimiteţi, tuturor prietenilor, această extraordinară mărturie pentru ca TOŢI ROMÂNII să ştie cine a fost pastorul Richard Wurmbrand !
Încurajaţi-i pe copiii voştri să citească toate cărţile scrise de pastorul Wurmbrand !

Citește și Richard Wurmbrand – „Îmbãtat de dragoste”

Fiţi binecuvântaţi, dragi români !

Sursa: Tomisthecat.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Denzel Washington spune că citește Biblia în fiecare zi și are o experiență spirituală

Denzel Washington, a vorbit despre valorile sale creștine a asigurat că citește Biblia în fiecare ...