Rețetă naturistă anticancerigenă

Având peste 100 de forme, cancerul este o boală gravă, dar care poate fi prevenită și tratată și în mod natural.

Vă propunem astăzi un elixir natural, pentru a cărui preparare aveți nevoie de următoarele ingrediente:

un kilogram de miere de albine
12 căpățâni mari de usturoi cât mai proaspăt
15 lămâi
400 g de germeni de porumb sau de grâu
400 g de miez de nucă din producția din acel an.

Curățați usturoiul și zdrobiți-l grosier. Separat, zdrobiți miezul de nucă și germenii de grâu și tocați mărunt 5 lămâi curățate de coajă și 5 lămâi cu tot cu coajă. Amestecați la final toate aceste ingrediente într-un vas din sticlă.

Stoarceți sucul de la cele 5 lămâi rămase și turnați sucul peste restul ingredientelor. Amestecați și adăugați mierea. Omogenizați ingredientele cu o lingură de lemn. Închideți ermetic vasul și puneți-l la frigider pentru 3 zile.

Se administrează câte o lingură de 4 ori pe zi, în scop preventiv, cu jumătate de oră înainte de micul-dejun, prânz, cină și înainte de culcare. Bolnavii de cancer vor administra câte 1-2 linguri la fiecare 2 ore.

*Acest remediu natural nu înlocuiește medicația prescrisă de medic și se va administra doar cu acordul medicului specialist!

Elixirul este bogat în substanțe bioactive, minerale, vitamine, grăsimi vegetale, carbohidrați și proteine și are rolul de a întări sistemul imunitar, funcțiile organelor interne și a glandelor, susținând lupta organismului împotriva bolii.

De asemenea, remediul:

îmbunătățește starea generală de sănătate,mărește speranța de viață, energizează organismul, previne bolile de inimă,curăță vasele de sângedetoxifiază, rinichii,detoxifiază ficatul, îmbunătățește funcțiile creierului, îmbunătățește memoria, previne atacul de cord, grăbește recuperarea după infarct, miocardic și atac vascular cerebral.

Deoarece acest remediu natural conține o cantitate mare de usturoi, care poate interacționa cu unele medicamente, este vital să consultați medicul specialist înainte de administrarea acestuia.

Pentru mai multe informații referitoare la contraindicațiile și interacțiunile medicamentuoase ale usturoiului, consultați articolul nostru aici.

NOTĂ: La prepararea elixirului nu se vor folosi decât ingrediente bio, cât mai proaspete!

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse.

Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

Citește și A aparut Vaccinul contra Cancerului! Deja a fost testat pe cativa oameni cu Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Pasta recomandata de un medic rus pentru revitalizarea organismului

Sistemul imunitar trebuie intarit pe orice cale, iar reteta oferita de dr. Nikolai Amosov exact ...