Reinhard Bonnke: “Dacă Domnul poate salva un milion într-o singură noapte, va dura mai puțin de un an pentru a salva toată America” Mai mult de 800 de mii de oameni si-au predau viata lui Isus.

LAGOS, NIGERIA – Evanghelistul Reinhard Bonnke, și organizația sa “Hristos pentru toate națiunile” a raportat că 845,875 nigerieni si-au predar viața lui Isus în timpul evanghelizarii sale finală de rămas bun care a avut loc la sfârșitul anului trecut (2017), în Nigeria.

„Acești noi convertiți au devenit membrii în cele 8000 de biserici participante, pentru a fi îndrumați către Împărăția lui Dumnezeu”, scrie pe site-ul organizației.

Bonnke, în vârstă de 78 de ani, și-a împărtășit mesajele de adio în orașul Lagos, în sud-estul Nigeriei, în noiembrie 2017, atrăgând 1,7 milioane de persoane pentru întâlniri evanghelice ținute timp de cinci zile.

Noi folosim echipamente moderne, sunt sute de calculatoare pentru date și primim zeci de mii de apeluri de pe telefon mobil în fiecare zi de la noii convertiți care vor să intre în Împărăția lui Dumnezeu.” a declarat Peter Vandenberg, vice-presedinte al NAFC.

Potrivit organizației evanghelice, efectele cruciadei sunt încă rasunatoare pe întreg teritoriul Nigeriei. „Sute de pastori participanți au raportat că prima duminică după cruciadă, bisericile lor au fost inundate cu mii de noi membri în fiecare comunitate“, a declarat Vandenberg la NAFC.

„Acest fenomen s-a întâmplat de duminică până duminică, cu foarte mulți oameni, peste sute de oameni care vin în biserici în fiecare week-end, Glorie lui Dumnezeu!”

NAFC spune că ultima dată când a avut loc un eveniment deosebit în Nigeria, Bonnke a fost în anul 2000, când 6 milioane de oameni au participat la evenimente timp de 5 zile și 3,4 milioane de oameni s-au întors la Isus.

„Numai în ultima zi (din această evanghelizare în anul 2000), mai mult de un milion de oameni care au fost măntuiți,“
Bonnke a vorbit la eveniment despre cartea sa „Duhul Sfânt: Evanghelizarea prin foc“, spune că cifrele ale oamenilor care sunt mantuiti continuă să-l inspire și să continue să predice Evanghelia în întreaga lume.

“Asta mi-a dat credință pentru a merge la restul lumii” exclamă Bonnke cu entuziasm. „Dacă Isus poate salva un milion într-o singură noapte, va dura mai puțin de un an pentru a salva toată America.”

Evanghelistul origine germană de renume a fondat organizația Hristos pentru toate națiunile în 1974” și de atunci mai mult de 77 de milioane de oameni si-a predat viața lui Isus, prin acțiunile ministerului.

Bonnke spune că astfel de cifre uimitoare sunt posibile numai prin puterea și ungerea Duhului Sfânt. „Am descoperit că nu există nici o renaștere dacă nu predicăm Cuvântul lui Dumnezeu sub ungerea Duhului Sfânt”, a spus Bonnke.

„Dacă avem Marea Trimitere sau numai Duhul Sfânt, avem putere de a lucra, cea ce Dumnezeu onorează”. Bonnke „a înmânat mai departe sarcina” succesorului său, Daniel Kolenda, care este acum CEO al NAFC și a dus mulți la Hristos în toată Africa.

„El a adus 20 de milioane pentru Domnul în acea perioadă”, a spus Bonnke lui Robertson.
Cruciada lui Bonnke în Nigeria poate să fi fost ultima lui în Africa, dar el spune că oprirea predicării Evangheliei nu este în discuție.

“Nu ma voi opri sa predic” a spus Bonnke. În ciuda a ceea ce spune Bonnke că sunt și „unele provocări de sănătate”, evanghelistul crede că poate fi în continuare un instrument în mâinile lui Dumnezeu.

„Mă duc în Franța, mă duc în Germania și voi merge oriunde mă trimite Dumnezeu și atâta timp cât îmi dă putere”, a spus el.

Sursa: Știri CBN prelucrat si tradus de logosul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Denzel Washington spune că citește Biblia în fiecare zi și are o experiență spirituală

Denzel Washington, a vorbit despre valorile sale creștine a asigurat că citește Biblia în fiecare ...