Redeschidem proiectul “Farmacia Profides”

Proiectul “Farmacia Profides”, prin care am strâns pamperși, șervețele umede, supozitoare, creme pentru bebeluși, leocoplaste, anti-inflamatoare (Nurofen, Ibupfrofen, etc), cât și vitamine, a fost un real succes până acum. Sute de copii din satele din Vaslui și Iași au fost binecuvântați cu ceea ce voi ați dăruit.

Dorim să fim o binecuvântare și pentru copiii nevoiași din județul Călărași, pe care am început să-i vizităm de curând și cărora le-am făcut multe cadouțe de Crăciun. Nu vrem să dăruim doar în luna decembrie când brusc parcă toți oamenii se gândesc la cei nevoiași, ci vrem să continuăm să facem bine împreună cu voi și în celelalte luni ale anului.

Așadar, puteți dona pentru achiziționarea acestor lucruri atât de necesare copilașilor săraci sau puteți trimite colete gata făcute de voi din toată țara sau chiar din străinătate (adresa o veți primi la cerere în privat). De asemenea cei din București sau din împrejurimi puteți aduce ce ați pregătit la fiecare dintre slujbele de duminică de la ora 10:00 și marți de la ora 19:00.

RO08INGB0000999906461937
Asociatia Centrul Crestin Profides
C.I.F. 36766530
Codul BIC/SWIFT: INGBROBU

Mulțumim mult pentru implicare!
Cu prețuire,
Toni Berbece

P.S. Pozele folosite în postările umanitare sunt toate făcute de noi “pe teren”, prin ele ne dorim să vă împărtășim un strop din nevoile celor întâlniți.

Dacă nu puteți sustineți financiar, cel puțin ajutați cu o distribuire și o rugăciune!

Dumnezeu să vă binecuvinteze!