Proprietarul unei cantine creștine donează 100 de mașini pentru mamele singure

SUA – O companie își alocă profiturile pentru a dona mașini pentru a ajuta mamele singure care se luptă să supraviețuiască.

Recent, Burly Man Coffee și-a început campania caritabilă de acordare a unui vehicul unei mame singure în Lacul Worth, Florida. Scopul final al companiei este să doneze 100 de mașini pentru mamele singure.

Prima persoană care a primit ajutorul a fost Celeste Bokstrom , care are grijă de fiul său autism de 16 ani, Logan, cu normă întreagă. Ea a petrecut patru ani fără un vehicul, ceea ce face dificilă cumpărarea de alimente sau participarea la întâlniri medicale.

„Am avut credință și am crezut că Dumnezeu mi-a cunoscut luptele, dar nu mi-am imaginat niciodată acest lucru”, a spus femeia. „Primirea unei mașini mi-a schimbat viața . Fiul meu Logan primește acum ajutorul pe care îl merită. Sunt foarte recunoscătoare. „

“Suntem o companie creștină care trebui să fie mâinile și picioarele lui Isus„ a spus fondatorul companiei, Jeremy Wiles, Fox News.“ Nu cred că ar trebui să meargă la biserică duminica și și să pretinzi a fi creștin toată săptămâna, mulți creștini din întreaga țară au aceleași valori ca și Burly Man Coffee . ”

„Completăm lipsurile în care alții au părăsit corabia”, declară compania pe site-ul său. Wiles s-a referit la sprijinul Starbucks pentru ajutorul dat părinților, care primește donații pentru a promova avortul.

„Ei susțin moartea și noi susținem viața” , a spus Wiles.” Am fost pasionați de cafea pentru o lungă perioadă de timp … și am spus: „Uite, de ce nu facem mai mult decât să vindem cafea?” ”

Campania este pentru a ajuta și pentru a contracara problema lipsei tatălui , a spus Wiles.

„Dacă te uiți la ceea ce se întâmplă în unele părți mai sărace ale țării noastre, tot auzi fără violență, fară arme, nici sărăcia, dar totul si marea problema este lipsa tatălui„ , a spus el.

Sursa: AcontecerCristiano.Net

Tradus si adaptat Logosul.ro