Pretul unei unei vieți nevinovate

Cam 450 de lei costa o viață în România

Recent a fost prinsă o doctoriță luând mită 450 de lei pentru un avort. Tatăl fetei care avorta a reclamat doctorița pentru că a cerut bani pentru sfârtecarea micuțului în pântec.

Îmi este ciudă pentru că lumea nu vede moartea din acțiunile ei, nu vede urăciunea faptelor ei. Mă întreabă tinerii de ce noi creștinii ăștia care luăm Biblia în serios ne căsătorim așa de repede, de ce nu încercăm vreo 10 fete/băieți și apoi să ne căsătorim la vreo 30 de ani sătui fiind de aventuri de o noapte sau de o vară cum cântă imitațiile acestea de artiști români?

Păi vă zic eu de ce. Noi nu vrem să devenim “producători de vieți” aruncate apoi la gunoi în vreun spital. Noi nu vrem să ajungem să ne speriem că am creat o viață și că nu știm ce nume să-i dăm, al mamei sau al tatălui. Nu vrem să intrăm în panică pentru că inima care bate în pântecul unei mame nu are o familie în care să intre.

Noi facem familii și apoi copii. Dacă umblii din floare în floare s-ar putea să ajungi ucigaș cu sânge rece, complice la o crimă pe care societatea nu o va acuza dar pe care Dumnezeu nu o va trece cu vederea.

Un medic ginecolog renumit a renunțat să mai omoare copii în pântcul mamelor după ce fetița ei a visat că la masă cu ea mai stătea un frățior. Când i-a spus mamei visul aceasta a relizat că fetița ei l-a visat pe frățiorul avortat. Biblia ne spune că există iertare pentru orice păcat făcut din neștiință, pe când cugetul tău era mort, dar acum dacă știi trebuie să te lași de păcat, altfel atragi judecata.

Fii responsabil, întemeiază o familie și apoi fă copii și nu invers!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un pastor sa deghizat in cerșetor iata reactia AȘA zisilor crestini

Pastorul american Jeremiah Stepeek s-a mascat intr-un cersetor murdar si s-a dus la serviciul divin ...