Președinții americani au plâns la moartea lui Billy Graham

SUA – Câțiva dintre fostii mandatari ai SUA, au plâns moartea evanghelistului Billy Graham, subliniind cariera sa de predicator și exemplul său măreț lăsat în viața a milioane de oameni

Fostul președinte Bark Obama (2009-2017) a spus: „Billy Graham a fost un servitor umil care s-a rugat pentru atât de mulți, cu înțelepciune și har,el a dat speranță și îndrumare generațiilor de americani”.

Fostul președinte Jimmy Carter (1977-1981), a declarat că Graham „a avut o mare influență” asupra propriei lui vieți spirituale. „Graham a modelat viața spirituală a zeci de milioane de oameni din întreaga lume, iar cu mentalitatea sa largă, iertătoare și umilă în tratarea altora, el a exemplificat viața lui Isus Hristos căutând în mod constant oportunități de a sluji”.

La rândul său, George Bush Sr. (1989-1993), de asemenea, in carsta de 93 de ani, a declarat că se simte privilegiat să aibă pastorul ca prieten personal și a reamintit că Graham l-a vizitat pe el și pe familia sa din Miami (SUA) și vorbea despre viață.
Bill Clinton (1993-2001), să se știe că „Billy Graham și-a trăit credința pe deplin, iar cuvintele și convingerile sale puternice au atins nenumărate minți și inimi „.

„Dacă există un fel de păstor umil al Domnului, Billy Graham este acea persoană, eu sunt incredibil de binecuvântat că l-am întâlnit și am avut onoarea să aduc felicitările Mamei și Tatălui lui Franklin și familiei”, a spus Bush, informeaza Acountecer Cristiano

„Billy Graham și tata erau niște prieteni amabili și știu că și el a dorit să vină și el, dar nu se mișcă prea mult în aceste zile, dar spiritul și inima lui sunt aici.” Dumnezeu îi binecuvânta pe Billy Graham „, a adăugat el, referindu-se la tatăl său , fostul președinte George.

Din guvernul lui Harry Truman (1945-1953), Graham s-a întâlnit cu el să se roage și să-i sfătuiască pe cei doisprezece președinți care au ocupat scaunul prezidențial la Casa Albă, indiferent dacă erau democrați sau republicani.

Vicepreședintele Mike Pence și-a exprimat, de asemenea, durerea familiei sale în legătură cu moartea evanghelistului: „Slujba lui Billy Graham, propavaduirea Evangheliei lui Isus Hristos … a schimbat viețile a milioane de oameni, ne plângem si ne e teama de moarte, dar știu cu certitudine că Astăzi a auzit cuvintele: „Foarte bine, slujitor bun și credincios.” Mulțumesc, Billy Graham, să vă binecuvânteze Dumnezeu.”

Citeste și Fiica lui Billy Graham: „Tatăl meu a trăit mesajul pe care l-a propovăduit” Povestire emoționantă

Citeste și Omul se prăbușește la pământ atunci când încearcă să omoare pe pastor în timpul slujbei (Video)

Citeste si Dupa 534 de zile In spatiu, Astronautul Jeff Williams Revine cu o mai mare credinta: „Am vazut lucrarea unui Dumnezeu Infinit”

Citeste și Printul Kuweitului Abdullah Al Sabah decide să se închine celui mai mare Print al Pacii, lui ISUS HRISTOS: Daca voi fi omorat sa stiti de ce, dar macar il voi cunoaste pe ISUS CRISTOS

Anunt important: Pentru că facebook ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri și Incurajari crestine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un pastor sa deghizat in cerșetor iata reactia AȘA zisilor crestini

Pastorul american Jeremiah Stepeek s-a mascat intr-un cersetor murdar si s-a dus la serviciul divin ...