PREMIERA! Un savant rus a fotografiat MOMENTUL în care sufletul părăseşte trupul omului.

Konstantin Korotkov, un om de stiinta din Rusia, sustine ca a reusit sa fotografieze sufletul, in timp ce acesta paraseste trupul, scrie ‪Before it’n News

Pentru demersul sau, cercetatorul a folosit o camera bioelectrografica si o tehnica similara fotografiei Kirlian, care arata „energia vitala” a unei persoane.

Sufletul, reprezentat in fotografie, prin culoarea albastra, poate fi vazut cum paraseste treptat corpul persoanei care moare, incepand cu zona capului si la final, din zona inimii.

In cazul celor care au o moarte violenta, sufletul, sub forma energiei vitale, se reintoarce la trup dupa cateva zile, din cauza „unui surplus de energie” care nu a fost folosit.

În alte cazuri, Korotkov spune că a observat că „sufletul” oamenilor care mor în mod violent sau neașteptat, sufletul lor se manifestă de obicei într-o stare de confuzie și se întoarce în trup în zilele care urmează. Acest lucru ar putea fi cauzat de energia suplimentară care a rămas neutilizată sau de o teamă teribilă de a părăsi un corp mort.

Tehnica dezvoltată de Korotkov, care este directorul Institutului de Cercetare a Culturii Fizice din Sankt-Petersburg, este aprobată ca o tehnologie medicală de către Ministerul Sănătății din Rusia și este folosită de mai mult de 300 de medici din lume pentru a monitoriza stresul și progresul pacienților tratați pentru anumite boli cum ar fi cancerul.

Korotkov spune că tehnica sa de vizualizare a energiei ar putea servi pentru a observa toate tipurile de dezechilibre biofizice și pentru a face un diagnostic în timp real.

Această tehnică, care măsoară în timp real și într-un mod amplificat radiația stimulată de câmpul electromagnetic, este o versiune mai avansată a tehnologiei concepute de Semyon Kirlian pentru a măsura aura.

El avertizează, de asemenea, despre utilizarea telefoanelor mobile și radiațiile negative pe care le au, care sunt adesea cancerigene, ceea ce pare să confirme mai multe studii.

Citeste și MESAJUL LUI MORGAN FREEMAN CARE TE VA FACE SĂ VEZI VIAȚA CU ALȚI OCHI: „AM MILIOANE DE DOLARI ÎN BANCĂ, DAR NU IMI POT…”

Citeste și Dupa 534 de zile In spatiu, Astronautul Jeff Williams Revine cu o mai mare credinta: „Am vazut lucrarea unui Dumnezeu Infinit”

Citeste și Πn ultimul timp, tot mai multi oameni se trezesc noaptea, in jur de ora 4.00. Explicatia e aceeasi pentru toti!

Citeste și Fiica lui Billy Graham: „Tatăl meu a trăit mesajul pe care l-a propovăduit” Povestire emoționantă

Vezi Video

În incheiere aș sublinia importanța credinței care trenuie sa faca parte din viața noastra. Să nu uităm cel mai imporatant lucru din Biblie: „Domnul Dumnezeu a făcut pe om din ţărâna pământului, i-a suflat în nări suflare de viaţă, și omul s-a făcut astfel un suflet viu.” Geneza‬ ‭2:7‬ ‭VDC‬‬

Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii sau îndemnând persoanele cunoscute dumneavoastră care au avut parte de marturii.

Mărturiile pot fi complet anonime și garantăm că datele personale sau datele de contact ale celor care le vor trimite nu vor fi făcute publice, decât dacă ei solicită aceasta.

Vă rugăm să oferiți doar mărturii complet adevărate, deoarece spunerea adevărului și numai a adevărului este plăcut in ochii Lui Dumnezeu.

Anunt important: Pentru că facebook ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri și Incurajari crestine

Tradus si prelucrat de ‪logosul.ro‬

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Denzel Washington spune că citește Biblia în fiecare zi și are o experiență spirituală

Denzel Washington, a vorbit despre valorile sale creștine a asigurat că citește Biblia în fiecare ...