Petru Huțuțui: ÎN MEMORIAM SLUJITORILOR PLECAȚI

Pastori cunoscuți sau slujitori ai Domnului mai puțin cunoscuți…

„Omul corect moare; și nimeni nu este deranjat de acest fapt. Oamenii devotați (Domnului) sunt luați; și nimeni nu înțelege că se întâmplă așa cu cei corecți ca să fie feriți de dezastru. Cei care trăiesc corect, vor beneficia de pace și se vor odihni în adăposturile lor.” Isaia‬ ‭57:1-2‬ ‭BVA‬‬

Într-o vreme tulbure și confuză, Isus din Nazaret,(Cel iubit si predicat de frați și surori de astăzi cu atâta pasiune și sîrg…) avea să spună celor mai apropiați Lui: ” peste puțină vreme, nu mă veți mai vedea, iar apoi peste altă puțină vreme, mă veți vedea iarăși…”

Noi, slujitorii de pretutindeni, vă mângăiem, dragi familii îndurerate. Deși această vreme de despărțire a sosit deja, Cel ce a înviat pe Isus dintre cei morți, prin același Duh, va învia și pe cei dragi dumneavoastră si pe toți ai Lui.

“Peste puțină vreme „, ne vom vedea iarăși, în trupuri de slavă, fără dureri, lacrimi, suspine, sau alte temeri.

Acesta a fost orizontul existenței fraților iubiți de dumneavoastră și de noi, și chiar dacă în inimile voastre apasă încă durerea unei despărțiri așa de ciudate, fiți convinse, scumpe familii, că omul drag dumneavoastră se odihnește acum, iar noi cei rămași încă pe aceste meleaguri, trebuie să trăim demni de un așa viitor etern al slavei, împreună cu Cel ce este viu -pîrga celor adormiți – Cristos Isus Domnul !

“Cântările îmi vor ținea locul la masa dragostei cu voi PÂNĂ ce cu Domnul ne-om întorce și vom veni la voi …”

Semnează grupul de frați slujitori de pretutindeni care i-au prețuit pe frații: Viorel Candrianu, Ionel Șerban, Ghițu Ghiurca, la fel ca și pe frații și surorile mai puțin cunoscuți/te…

Continuăm să ne rugăm pentru cei suspectați de COVID 19 sau confirmați…
Report this ad

Fiți tari în nădejde!

Articol scris de Petru Huțuțui