Omul se prăbușește la pământ atunci când încearcă să omoare pe pastor în timpul slujbei (Video)

Omul se prăbușește la pământ atunci când încearcă să omoare pe pastor în timpul slujbei (Video)

Un om a căzut la pământ atunci când biserica a invocat numele lui Isus, văzând că subiectul s-a apropiat de pastor cu un cuțit să-l omoare.

Evenimentele au avut loc în Biserica Penticostală a Columbiei (IPUC) a lui Bosa La Cabaña, înainte de privirile uimite ale celor prezenți, care nu se așteptau ca un astfel de eveniment să aibă loc în Casa lui Dumnezeu.

Imaginile au fost înregistrate într-un film, în care subiectul care intră în templu este văzut însoțit de ușieri, care îl invită să stea pe un scaun în primul rând.

Pastorul Pedro Pablo Martín predica, când omul necunoscut îl întrerupe și îl cheamă să-i spună ceva. În acea conversație, subiectul îi spune că el este acolo pentru ca sa-l ucidă, informeaza Districtul 7 al IPUC.

Pastorul nu este intimidat și îl cere să se întoarcă la locul lui și să asculte mesajul Evangheliei. Individul s-a așezat din nou și pastorul a continuat cu predica.

După ce a trecut ceva timp, subiectul se ridică și merge la predicator pentru al ataca. În momentul în care pastorul menționează că „există putere în Numele sfânt al lui Isus”, atacatorul este dezorientat fără să știe ce să facă.

Frații prezenți au început să mustre puternic și să invoace numele lui Isus. Când dintr-o dată omul înarmat se prăbușește și cade la pământ, fiind înconjurat de cei prezenți, care spunea: „Există putere în numele lui Isus”. Aleluia!!!

Vezi video

Cititi si Un pastor sa deghizat in cerșetor iata reactia AȘA zisilor crestini

Cititi si Gestul unui casier care a uimit o lume întreagă: „Am simțit că Dumnezeu mi-a cerut să plătesc pentru aceste alimente”.

Cititi si UIMITOR: Atunci când ajunge la bătrânețe, vulturul face un lucru uimitor! Avem ce învăța de la el…

Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii sau îndemnând persoanele cunoscute dumneavoastră care au avut parte de marturii.

Mărturiile pot fi complet anonime și garantăm că datele personale sau datele de contact ale celor care le vor trimite nu vor fi făcute publice, decât dacă ei solicită aceasta.

Vă rugăm să oferiți doar mărturii complet adevărate, deoarece spunerea adevărului și numai a adevărului este plăcut in ochii Lui Dumnezeu.

Anunt important: Pentru că facebook ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri și Incurajari crestine

„Întoarceţi-vă la Mine, și veţi fi mântuiţi toţi cei ce sunteţi la marginile pământului! Căci Eu sunt Dumnezeu, și nu altul. Pe Mine Însumi Mă jur, adevărul iese din gura Mea și Cuvântul Meu nu va fi luat înapoi: orice genunchi se va pleca înaintea Mea și orice limbă va jura pe Mine.

‘Numai în Domnul’, Mi se va zice, ‘locuiesc dreptatea și puterea; la El vor veni și vor fi înfruntaţi toţi cei ce erau mâniaţi împotriva Lui. În Domnul vor fi făcuţi neprihăniţi și proslăviţi toţi urmașii lui Israel.’Isaia‬ ‭45:22-25‬ ‭

Tradus si prelucrat de ‪logosul.ro‬

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Denzel Washington spune că citește Biblia în fiecare zi și are o experiență spirituală

Denzel Washington, a vorbit despre valorile sale creștine a asigurat că citește Biblia în fiecare ...