Obama a spus “Da” în timp ce Președintele Trump s-a opus și a spus: “Nici vorba!”

În timp ce administrația Trump își îndreaptă atenția mai mult asupra imigranților care intră ilegal în Statele Unite decât administrația Obama, administrația Trump apreciază mai mult copiii nenăscuți.

Uneori fetele minore neînsoțite care intră ilegal în Statele Unite sunt luate în custodia federală. Uneori fetele sunt însărcinate și doresc sa facă avort. Începând cu luna martie, politica Trump este de a opri astfel de cereri, în timp ce în timpul administrației Obama, nu a împiedicat femeile imigrante aflate în custodia SUA să faca avorturi.

Departamentul Trump al Sănătății și al Serviciilor Umane, care supraveghează ilegali minorele însărcinate în custodia federală, își declară politica ca având „interese puternice și legitime din punct de vedere constituțional pentru promovarea vieții, vom refuză de a facilita avortul și să nu oprim stimulentele pentru fetele minore însărcinate care trec ilegal granița, care trec pentru a obține avorturi în custodia federală „.

Cu toate acestea, două persoane fără importantă, însărcinate, în vârstă de 17 ani, aflate în custodia federală, a solicitat unui judecător să le permită să faca avort în ciuda politicii administrației Trump. Judecătorul a dat aprobarare. Ea este judecătorul districtului din SUA, Tanya Chutkan, care a ordonat guvernului să permită unui adolescent fără acte din America Centrală, aflat în custodia federală, să-l abandoneze, copilul pe care nu l-a vrut – pe care l-a primit inapoi în octombrie.

Avocații Uniunii Americane pentru Libertăți Civile, care reprezintă cei doi adolescenți – o femeie care este însărcinată in 10 săptămâni și celălalta persoana însărcinată în 22 de săptămâni – declară că noua politică este o interdicție neconstituțională a avortului, deoarece le scutește de dreptul lor de de a deveni părinte. Un avocat ACLU se plânge pe site-ul lor că fetele aflate sub politica Trump, fetele minore insarcinate sunt luate în centrele de sarcină și le oferă consiliere religioasă pentru a le convinge să-și ducă sarcina la termen.

Mai multe informați: Aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un pastor sa deghizat in cerșetor iata reactia AȘA zisilor crestini

Pastorul american Jeremiah Stepeek s-a mascat intr-un cersetor murdar si s-a dus la serviciul divin ...