Oamenii de știință vor să se reînvie morți cu noi proceduri

“Când corpul tău are 10 grade Celsius, nu ai activitate cerebrală, puls și sânge… toată lumea este de acord că ești mort. Dar noi te putem învia”, explica Peter Rhee, de la Universitatea din Arizona, in cadrul unei discuții științifice, conform sursei CristianoACountecer

Acesta a demonstrat, împreună cu Samuel Tisherman, că poți menține corpurile într-o stare de animație suspendată ore și chiar zile, în funcție de specie. Procedura a fost testată până acum doar pe animale și presupune scurgerea sângelui din corp și răcirea succesivă a stratelor de epidermă ca și-n criogenie

“După răcire, sângele este pompat încă o dată în vene, iar corpul este încălzit treptat. Pe măsură ce sângele este pompat, corpul își recapătă culoarea obișnuită. La 30 de grade Celsius, inima începe să bată”, mai spunea Rhee, conform BBC.

Experimentele au arătat că animalele care au fost înviate nu dădeau semne de boală și în afara unei ușoare amețeli se purtau normal, reacționau la impulsuri și aveau poftă de mâncareâ. Cercetătorii vor începe un studiu clinic pe persoanele foarte grav rănite, precum cele cu plăgi prin înjunghiere și împușcare aproape mortale. Chirurgii vor elimina sângele pacientului, înlocuindu-l cu o soluţie pe bază de apă salină răcită și apoi vor restarta întregul organism.

Medicii au explicat că, deoarece atât inima pacientului, cât și creierul nu mai funcţionează, sângele nu mai este necesar pentru a menţine celulele în viaţă, astfel că soluţia este cel mai rapid mod de a răci corpul pacientului. După operaţie, sângele pacientului ar fi, la fel ca în cazul animalelor, readus în corp şi, pe măsură ce organismul este încălzit, inima va începe să bată din nou.

În momentul în care a fost realizat experimentul, animalele se aflau sub anestezie. Mai mult decât atât, animalele nu au avut niciun fel de traumă cerebrală.

Este o profetie implinita care continua sa se dezvolte 

In cartea Daniel capitolul 12 se vorbeste despre cresterea vertiginoasa a cunostintei cat si a calatoriilor. Iata versetul: “Tu, însă, Daniele, ţine ascunse aceste cuvinte, şi pecetluieşte cartea, pînă la vremea sfîrşitului…multi vor calatorii in toate directile, si cunostinta va creste.” (Dan. 12:4)

Daca unii se mai indoiesc ca ne aflam in vremurile din urma, iata una dintre dovezile de necontestat: cresterea cunostintei in toate directile, si inca in mod exponential. Va las dvs. placerea sa cercetati pe internet cat de astronomic a crescut cunostinta in ultima suta de ani.

La fel stau lucrurile si in teologie; cunostinta maxima pentru a face fata vremurilor de sfarsit. Insa cunostinta fara sfintenie duce la apostazie.

Citeste si PREMIERA! Un savant rus a fotografiat MOMENTUL în care sufletul părăseşte trupul omului.

Citeste si MIRACOL: O femeia paralizată a inceput sa merga din nou după rugăciunea soțului ei

Cietese si „Mâna lui Dumnezeu”-surprinsă într-o fotografie astronomică de excepţie

Citeste si Dupa 534 de zile In spatiu, Astronautul Jeff Williams Revine cu o mai mare credinta: „Am vazut lucrarea unui Dumnezeu Infinit”

Cine crede nu va muri niciodată  În Evanghelia după Ioan (11:25-26), este precizat că: „Isus i-a zis: «Eu sunt Învierea şi Viaţa. Cine crede în Mine, chiar dacă ar fi murit, va trăi. Şi oricine trăieşte şi crede în Mine nu va muri niciodată. Crezi lucrul acesta?“.

Ce spune Biblia despre moarte. Viaţă veşnică pentru credincioşi Tot în Evanghelia după Ioan, e înaintată ideea nemuririi sufletului în cazul în care e păstrata adevarata credinţă în Dumnezeu şi Isus Hristos:„Să nu vi se tulbure inima. Aveţi credinţă în Dumnezeu şi aveţi credinţă în Mine. În casa Tatălui Meu sunt multe locaşuri. Dacă n-ar fi aşa, v-aş fi spus. Eu Mă duc să vă pregătesc un loc. Şi după ce Mă voi duce şi vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce şi vă voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu, să fiţi şi voi.“

Idee e mai bine evideniată în Ioan 3:16 : „Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică“.   Ce spune Biblia despre moarte. Învierea pentru judecată În „1 Corinteni“ 15:52, textul biblic susţine că „într-o clipă, într-o clipită din ochi, la cea din urmă trâmbiţă. Trâmbiţa va suna, morţii vor învia nesupuşi putrezirii, şi noi vom fi schimbaţi“.

În Evanghelia după Matei, a abordată, de asemenea, tema judecării oameilor, unde aspotolul puntează faptul că păcătoşii vor avea parte de pedeaspa veşnică, iar credincioşii viaţă veşnică   Ce spune Biblia despre moarte. Excluderea reîncarnării Biblia exclude şi posibilitatea, moartea omului având loc doar o dată, după cum aflăm din „Evrei 9:27”: „Şi, după cum oamenilor le este rânduit să moară o singură dată, iar după aceea vine judecata”.

Anunt important: Pentru că facebook ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri și Incurajari crestine

In incheiere avem rugamintea sa ne spuneti parerea dvs. Credei ca este bine sau rau? credeti ca este biblic sau nu? Va asteptam in grupul acesta: Stiri și Incurajari crestine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un pastor sa deghizat in cerșetor iata reactia AȘA zisilor crestini

Pastorul american Jeremiah Stepeek s-a mascat intr-un cersetor murdar si s-a dus la serviciul divin ...