O femeie îngrijorată a venit la ginecolog și a spus: Doctore, am o problemă serioasă, sunt..

O femeie îngrijorată a venit la ginecolog și a spus:
Doctore, am o problemă serioasă, sunt disperată, am nevoie de ajutorul tău! Copilul meu nu are încă un an și sunt din nou însărcinată, nu vreau ca copiii mei să fie aproape de aceeași vârstă „.

Apoi doctorul a întrebat: „Ei bine, ce doresti?”

Ea a spus: „Vreau să-mi intrerupeti sarcina, mă bazez pe ajutorul tău.”

Doctorul s-a gandit puțin și, după o scurtă perioada de tăcere, îi spuse femeii: „Cred că am o soluție mai bună pentru tine și mai puțin periculoasă pentru tine”.

Ea a zâmbit, gandinduse că medicul a fost de acord să-ii îndeplinească cerințele.

Apoi a continuat: „Vă propun ca, pentru a nu avea grijă de doi copii de-o dată, să îll ucidem pe copilul pe care îl aveți deja. Astfel, ați putea să vă odihniți până când se naște copilul ce il purtati in pantece. Oricum ar trebui să ucidem un copil, deci nu are importanță pe care dintre ei iar in acest fel nu-ți vei risca sănătatea nici propria dvs viata dacă ucizi un copil deja născut.

Femeia în groază a exclamat: ” Ce oroare, ce fel de doctor sunteti ??! Omorârea unui copil este o crimă!”

„Sunt de acord”, a răspuns medicul, dar în opinia dvs. ați fost fost disponibila sa renuntati de buna voie la el și m-am gândit că poate ar fi cea mai bună soluție.

Doctorul a zâmbit, realizând că și-a atins scopul. El a convins mama tânără că nu există nici-o diferență între uciderea unui copil născut și cel care se află încă în pantece.

Crima este aceeași!

Sursa: Nascutdinnou