O Biblie a salvat miraculos un politist de la moarte

O Biblie a salvat miraculos un politist de la moarte

ARGENTINA  – Un polițist a fost salvat de la moarte, fiind protejat de o Biblie pe care o purta la piept, in momentul când a fost împușcat de o persoana necunoscuta. 

Polititstul Felipe Rebollo, care păzea străzile unui oraș din apropierea cartierului Belgrano, a fost atacat de doi oameni care se aflau intro mașină.

În momentul în care el se apropia, unul dintre barbati a scos pistolul si l-a împușcăt de două ori. Primul glonț nu l-a lovit pe polițist, dar cel de-al doilea glonț era îndreptat spre pieptul lui, care, din fericire, glontul a lovit o Biblie pe care acesta o purta în buzunarul cămășii de la piept, potrivit Infobae.

Imediat, poliția a răspuns la agresiune, așa că a avut loc un schimb de focuri care s-a încheiat atunci când fugarii au fugit.

Rebollo a scăpat nevătămat de atac și a supravietuit în mod miraculos datorită Bibliei care a oprit glonțul. Dacă nu ar fi avut cartea sacră, glonțul iar fi nimerit inima și astăzi ar fi mort. 

Criminalii care au încercat să-l ucida pe acest polițist sunt încă fugari.

Ei nu au fost prinsi deși s-ar putea întâlni cu agentul Rebollo fata in fata, ei nu pot fi identificați și nici nu au putut concluziona motivul pentru care atacatorii au incercet să-l ucida pe agentul de poliție, deși se speculează că ar putea fi o chestiune personală. În orice caz, poliția investighează cazul.

Citește și MARTURIE: Teroriștii au rămas socați când au văzut cum îngerii protejau un creștin

Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii sau îndemnând persoanele cunoscute dumneavoastră care au avut parte de marturii.

Mărturiile pot fi complet anonime și garantăm că datele personale sau datele de contact ale celor care le vor trimite nu vor fi făcute publice, decât dacă ei solicită aceasta.

Vă rugăm să oferiți doar mărturii complet adevărate, deoarece spunerea adevărului și numai a adevărului este plăcut in ochii Lui Dumnezeu.

Fiti binecuvântati!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Denzel Washington spune că citește Biblia în fiecare zi și are o experiență spirituală

Denzel Washington, a vorbit despre valorile sale creștine a asigurat că citește Biblia în fiecare ...